UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А увидел
-
Тогда странно. Спроситe CIBC что за фигня - спросить кушать не просит
-
First aid, cpr, aed
-
Всім привіт, Хтось має досвід, коли я отримаю AOR? Я подав свою заявку на не-EE PNP 6 червня. Уже 27 днів, а AOR ще немає
-
Если связывать в подвесе то навык управляться с карабинами не помешает)))
-
Не ну без fall protection никакого секса, вдруг пригодятся навыки не падать с крыши и цеплять страховку
-
Запитувала в групі мам,моде ще тут більше інформації буде,бо там думки розділилися,а не хотілося б сестрі погану пораду дати Хто жив у Німеччині по тимчасовому прихистку? Моя сестра живе там рік,втекла від війни з дочкою,чоловік залишився в Україні. Я її прошу зробити собі візу в Канаду, але вона боїться,що у неї заберуть прихисток у Німеччині. Але каже, що і перспектив там легалізуватися немає. Чи справді Німеччина може забрати прихисток, якщо зробити візу КУАEТ в Канаду?
-
Думаю якраз десь 100 балів і дає
-
Питания - хтось десь бачив казан чугунний +- 15 л.не за всі гроші миру
-
Поки що тут сама практична, а не оце все, що вони тут понаписували)
-
Хоть щось толкове)
-
Всім привіт хотів запитати якщо заповнювати анкету на візу батькам і вказав ,що народились в Україні а не союзі це буде як помилка чи це не грає ролі??
-
В мене сертіфікат продавать бухло, підійде ;)
-
у Dominion YYC є студії по 1500)
-
Здається мебльований бейсмент з власною ванною кімнатою 5 хв від С-трейну Район NW Вартість 1200 CAD - все включено
-
Здається мебльована кімната в бейсменті Вартість - 750 CAD ( все включено у вартість) Адреса - 6440 4 Street NW
-
Хтось знімав квартиру через Mainstreer, та може поділитись досвідом?
-
Кидай ,заценим ужика 😁
-
ми ж в Канаді
-
Та чого)
20 Jan 2023, 19:11
134383/374976
16 minutes ago