UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Alex, [7/3/2023 10:34 PM] MacBook Pro 2012 core i5 500GB ($140) та iPad Air 2 32GB ($160) на продаж. Також є айфони та ПК. Техніка вся перевірена, обслужена та у гарному стані та 2 тижні гарантії
-
Втроем умереть😅?
-
Не такий страшний звір, як його описують)))
-
Тут невозможно написать сценарий,надо чувствовать партнера и тогда хорошо обоим🙂🙃
-
Якщо ви не проти напишіть коли отримаєте ПР, як все було, тримаю кулачки, думаю скоро буде, тьфу тьфу. Дякую.
-
Коли його спитали як він хоче померти, то він відповідав: " В своєму ліжку, напившись вина і з дівчиною на члені" 😉
-
Реально? Мова пішла про фантазії-сценарії, думаю не весе так погано...
-
Ось контакт з найнижчою ціною t.me/uu_calgary/83739/159367
-
Пусть рассказывают о не тайных 😄
-
Кто ездил из Калгари в Эдмонтон в посольство на автобусе, подскажите, каким и как добирались?
-
Кто ездил из Калгари в Эдмонтон в посольство на автобусе, подскажите, каким и как добирались?
-
Дешево при великій швидкості, мабуть кращий варіант.
-
Очень сомневаюсь, что кто-то расскажет о своих тайных фантазиях🙂
-
А вот когда уже чувствуешь партнёра то чего от него чаще всего хочется?)
-
Добрий вечір,хочу підключати інтернет Shaw, що можете сказати на рахунок Shaw?
-
А да,смотрел недавно👍
-
Я їздила з Ред Діра до Едмонтона, різними бо не водила машину. Нічого страшного. Дивитись уважно де саме посадка, уважно, в основному там нема станції, автобус тупо підїзжає усі сідають і він їде. Часто дуже часто, автобуси запізднюються. Я їздила red arrow, і ebus. Норм тільки довго, буде одна зупинка у ред дірі, краще далеко не відходьте бо поїдуть без вас, пассажирів вони не рахують. Ціни брала, на сайті, не знаю чи є різниця на кассах. Від зупинок автобусів брала Убер.
-
Дякую 👍
-
Як то кажуть, головне щоб дівчина була тепла,а там все інше якось буде
-
Ну я ж не знаю,не перевіряв
20 Jan 2023, 19:11
134638/374730
8 minutes ago