UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все по настоящему смелые украинцы сейчас защищают Украину :з
-
Я думаю что смельчак вряд ли будет украинцем )
-
Де я сказав, що таких не існує в цьому випадку? Сказав, щоб сміливець себе розкрив, аби його увіковічнили в пам'яті, якщо такий намалюється Не існувати =/= не знайти Не треба мої слова перекручувати та трактувати на свій лад
-
Не починайте розкручувати черговий байт Юліани з цієї теми, я вас прошу
-
Защищать можно в текущее время по разному. Если от кого-то больше толка вне Украины, то извольте
-
Такого скачку з теми на тему я вже давно не бачив
-
В registry сказати і новий пластик зробити собі там же
-
Я и не волнуюсь) я восхищаюсь что есть настолько крутые люди)
-
Не хвилюйся, тут є люди, які своє там вже відслужили та відзахищали, може комусь мало вражень було, то таки визветься
-
Скорее имено ты тот кого больше всего цепляет каждый мой байт 😋
-
По тонкому льоду ходиш, Юліана, харош байтити людей всякими емоційними темами
-
Польщена таким пристальным вниманием к моей скромной персоне :з
-
Якби так було, я б тебе вже забанив 🤭 Я просто достатньо довго читаю холівари і срачі з твоєю участю, то вже бачу певні паттерни
-
Не забанил бы - тебя это цепляет в другом смысле) как зависимость, не можешь не обращать внимания, не можешь игнорировать, не можешь не следить за каждым моим словом)) на публику ты конечно можешь бубнеть что тебе всё это не нравится, но на деле ты ловишь от этого кайф)) иначе просто не отвечал бы 😋
-
Октагонщица ))
-
Доброго дня, вітаю вас з таким важливим кроком. Підкажіть, якщо можливо, яка в вас посада була вказана? Дуже цікаво
-
Их не в чатах искать надо
-
Подскажите пожалуйста,кто работает на стройке..как устроились? может дадите контакты?
-
Привіт!! Можливо хтось хоче разом знімати житло? Бажано дівчата👧
-
Не буду руйнувати твої самовпевнені ілюзії 🤭
20 Jan 2023, 19:11
134728/372412
30 minutes ago