UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По тонкому льоду ходиш, Юліана, харош байтити людей всякими емоційними темами
-
Польщена таким пристальным вниманием к моей скромной персоне :з
-
Якби так було, я б тебе вже забанив 🤭 Я просто достатньо довго читаю холівари і срачі з твоєю участю, то вже бачу певні паттерни
-
Не забанил бы - тебя это цепляет в другом смысле) как зависимость, не можешь не обращать внимания, не можешь игнорировать, не можешь не следить за каждым моим словом)) на публику ты конечно можешь бубнеть что тебе всё это не нравится, но на деле ты ловишь от этого кайф)) иначе просто не отвечал бы 😋
-
Октагонщица ))
-
Доброго дня, вітаю вас з таким важливим кроком. Підкажіть, якщо можливо, яка в вас посада була вказана? Дуже цікаво
-
Их не в чатах искать надо
-
Подскажите пожалуйста,кто работает на стройке..как устроились? может дадите контакты?
-
Привіт!! Можливо хтось хоче разом знімати житло? Бажано дівчата👧
-
Не буду руйнувати твої самовпевнені ілюзії 🤭
-
Вітаю, чи хтось на машині планує їхати в Банф на днях або інший національний парк і може взяти 2 людей?
-
Indeed
-
Знайшов роботу, пройшов співбесіду, кажуть що потрібно якийсь employer number. Це компанія має дати чи мені потрібно шукати? Дякую за відповідь, може хтось стикався
-
Видержать не сложно,у меня был затяжной опыт с темпераментными девушками,только какой-то очередной прикол в постели полностью сбивает концентрацию. Так что ты дело говоришь,без глубокого диалога на эту тему лучше даже не начинать. Успехов в поиске
-
Да фестивали начинаться с этой субботы )
-
Продам мікрохвильову Чудово працює 55 CAN ☺️
-
youtu.be/VYOjWnS4cMY Всех с праздничком 🥳
-
Привіт всім. Можливо комусь актуально ). Продаю хокейний інвентар. В ідеальному стані. Підходе на зріст 170 см. Повністю Укомплектований -80$
-
скільки років дитині?
-
Їхати в посольство робити новий
20 Jan 2023, 19:11
134738/372413
6 minutes ago