UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Наверное потому что это не иллюзии и тебе их просто нечем разрушить 😋 против правды не попрешь))
-
Доброго дня, ділюся інформацією. Хто має діток і має можливість приводити на цю локацію, приємне проведення часу для дітей гарантоване. Ця програма безкоштовна, тренери навчають гри в регбі, крікет і футбол. Орієнтовано для новачків у цьому спорті.
-
сзаду аккаунт номер ваш вказуэться та ім'я
-
Тож на проїзному хіба вказано ім'я? На паперовому наче просто картинка без імені
-
Это незаконно. Тут проездные именные и их нельзя передавать другим лицам.
-
Не можна його продавати якщо іменний.
-
Всім привіт! Питання до тих, хто вже купив авто і проїзний не треба. Можете продати його будь ласка? Бо нам не скоро бачити бенефіт картку і знижку на проїзний 😅
-
і тут дійсно їх перевіряють та дуже несподівано) декілька разів перевіряли і не випускали зі станції, поки не покажеш)
-
А я думала оно на всех указывается
-
тим паче навіщо порушувати закон, коли ви можете отримати знижку і купувати за 39 доларів
-
На звичайному за повну не вказано, але який зі знижкою воно перевіряється на раз два.
-
Твоя правда - то лише твоя правда)
-
Ключове слово "наверное" 🌚
-
Тобто краще не робити?
-
Продам зволожувач повітря Стан б/у але як новий Ціна 30$С Місце SW
-
Нам сказали, що краще не робити той лист. соц. працівника для fair entry, бо типу він дається 1 раз і все
-
Ну ми не робили Fair entry, а 118 баксів таки боляче.
-
"по ходу" Шукай якогось іншого опровержителя собі🌚
-
По ходу это наша с тобой правда) так как ты ее не опровергаешь))
-
Так, нам казали представники gateway на зустрічі newcomers, що лист соц.прпціаника дається лише 1 раз на все життя і що краще його зараз не робити 🤷♂
20 Jan 2023, 19:11
134792/371929
7 minutes ago