UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
скорее всего, скриншоты не не не)
-
к примеру
-
автовідповідач ,а після того як він перезвонив ,знову попросив всі данні залишити і я знову залишив .В мене з англ туго , тому не знаю що я йому зможу сказати .
-
согласен но там свои плюсы
-
Чекатиму відповіді)
-
Треба дозвіл
-
Так, і я не можу знайти як вірно зробити . Мы офіційно одруженні, перевірили анкету.все вірно. Ні офіцери на митниці нічого не сказали, ні сайти. Мы зараз в Едмонтоні. Сьогодні звонили, розмовляли з кризовою., кажуть очікуйте.
-
Доброго дня! Допоможіть розібратися. Отримала лист від CRA, що не можуть порахувати CAIP, тому що я маю надати їм інформацію про мій world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2022 before you came to Canada. Виникло багато запитань. 1. Загуглила, що таке ворлд інкам. Мені дає визначення, що сума прибутку в Канаді і за кордоном з моменту прибуття до Канади. А мене просять порахувати ще той, що був за цілий 2022 до приїзду до Канади. 2. Як його рахувати? Приблизно? 3. Як надати готову інформацію в CRA? 4. Чи варто не ускладнювати і просто звернутися до тієї фірми, через яку нам рахували податки?
-
ми подавали як сім'я, звичайно нам допомогла б ця програма і для нього
-
Мне и тебя вполне хватает 😋 или у тебя такой фетиш и фантазии - разделить меня с кем-то? )))
-
сьогодні я додзвонилася, сказали перевірити анкету. ок зробили. потім,додзвонилися ще раз. вже сказали, що в обробці. але мій маленький досвід в оренді житла...показує, що режим очікування може бути не таким, як кажуть