UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кароч можна бабушкам продавать доступ в чат, уверен такую "Санта Барбару" они еще не видели 😅
-
Доброго дня! Вчора познайомився з гарною людиною яка підключає до інтернету. Чоловіка звати Zead, він від Shaw з дуже гарними тарифами. Ось його номер телефона 5878917720. Думаю багатьох приємно здивує. Гарного дня!
-
Добрий день! Ми сiмейна пара за 50, без дiтей та тварин, шукаемо 1 кiмнатну квартиру , бюджет1300-1600. Може е у когось iнфа, будемо вдячнi
-
www.alberta.ca/assets/documents/tim-aaip-noc-2016-alberta-opportunity-stream-criteria.pdf
-
Вітаю шановні,хто працює у United Drywalls будь ласка відпищіть у приват.
-
А вообще когда я голодная то становлюсь злой и раздражительной и во мне просыпается желание убивать)) так что сейчас я а режиме милого котенка :з
-
А жити потім теж з аі. Хоче це не за горами)
-
Ні, не можна, бо ви не живете в Онтаріо
-
Не, но звучит неплохо
-
Доброго дня! Хочу тут також продублювати. Вчора познайомився з гарною людиною яка підключає до інтернету. Чоловіка звати Zead, він від Shaw з дуже гарними тарифами. Ось його номер телефона 5878917720. Думаю багатьох приємно здивує. Гарного дня!
-
Кто-то пробовал?)
-
tricolivingwell. com вони селять тільки людей за 50 з приводу цін хз.
-
Окремо на себе, окремо на дитину - працює все корректно? Немає з допомогою проблем, якщо так зробити?
-
Зразу не побачив) Так, гарний дядько. Інтернет та ціни теж сподобались.
-
Ну хз, если в чате он Цицерон, а на свиданке 2 слова связать не может, это же сразу будет понятно🤷♀️
-
Девушек не так уж сложно соблазнить) просто пишите "я нажарю тебе картошечки" и адрес. Готово😄
-
А если не по очереди тогда лучше к тебе всем вместе представляешь как весело будет
-
По очереди?
-
А нельзя ко всем?))
-
А время встретиться есть
20 Jan 2023, 19:11
135398/377428
about a minute ago