UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора Ми молода сімейна пара,шукаємо житло у Калгарі з цього місяця. Може бути як і 1 бедрум так і бейсмент.Бюджет до 1600
-
Доброго вечора. Маю таке титання. На мою банківську карту чоловік перераховує кошти для витрат на продукти та оплату платежів комунальних та оренди житла. Чи будуть ці кошти вважатись як дохід і чи потрібно буде заплатити податок на ці кошти які перераховує мені чодовік?
-
Доброго вечора. Маю таке титання. На мою банківську карту чоловік перераховує кошти для витрат на продукти та оплату платежів комунальних та оренди житла. Чи будуть ці кошти вважатись як дохід і чи потрібно буде заплатити податок на ці кошти які перераховує мені чоловік?
-
Вареники в руки и погнали
-
Вроде удобные 😅😂 спасибо что подсказали 83 стоят☺️
-
На такое количество мужчин мало (
-
А 3 подруги
-
Так а что за дела , здесь сидят только 2 подруги ?
-
Доброго дня! Я працюю помічником адвоката і моя босс зараз шукає бухгалтера на part time, який вміє працювати з програмою PC Law. Графік роботи дуже гнучкий - головне, щоб було зроблено. Якщо є хтось з таким досвідом - відгукніться
-
Либо Азиатки )
-
Та на расхват, все ее куда то зовут или забирают, а пантер здесь нет ??
-
Тут только одна смелая я так понял 😂
-
Ты в списке
-
Усім доброго дня. Ми з другом (хлопці 20 і 23 роки) з 1 серпня заселяємось до 3 бедрум апартмент в даунтауні за адресою 611 7 Ave SE (The hat east village) і шукаємо руммейта для підселення. 1000 cad $ з включеними рахунками +200 cad $ одноразова платність лендлорду за заселення 😊
-
Давай его