UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
зранку на себе і на малка готую їсти, бо встаю раніше. Що я роблю не так? А жінка не може навчити уму-разуму? ЧИ памперс поміняти тільки жінки можуть? Крч, пишеш маячню
-
Зараз не треба бігати по лісах, щоб здобути їжу
-
Мабуть так і є...от большой любви 😬
-
Але так і є...тому що створюють незріло
-
Просто парням чужие советы не нужны
-
Після роботи зал,поки чоловік з малою,потім спільно готуємо вечерю,один миє посуд ,інший купає дитину. Потім коли дитина спить, у батьків є час для себе. Реально дуже шкода тих 20%
-
та ні, у нього є дружина
-
Хочеш, я тебе закую в кайдани?
-
" совет да любовь")
-
Ще й який, не ототожнюй
-
А мужик - це якийсь окремий вид?
-
уже зайнятий 😂
-
ну не може і не може. З двух мамонтів можно найняти того хто може
-
Ти ідеальний). Виходь за мене)) Пробач)
-
Є інтернет і книжки, щоб прочитати, як виховувати д
-
Ооо...так само,або хто вихідний
-
Які компроміси?) Ти пожерти зробити не можеш?) Взагалі побут треба по максиму мінімізувати, бо оце годинами ні кухні чи прибирати - в сраку. Краще витратити час на те, що приносить задоволення
-
Круто! В нас по дому щось робить той, кому в даний момент менш впадло більш зручно
-
Впирається, хто б що не розказував. Але на які компроміси готові йти або чим вмотивовані це вже інша історія
-
Ремонтую ПК, ноутбуки, планшети в Калгарі! Багато робіт виконую на місці! Досвід у ремонті компьютерної техніки 9 років. Виклик мінімально 25 кад. Ціни заздалегідь оговорюємо на послуги, ціни на запчастини завжди окремо. Виконую все від програмного забезпечення до апаратного ремонту! Не ремонтую: телевізори, монітори, старі телефони (найчастіше в Канаді, це дуже дорого і не вигідно). За замовленням писати в особисті!
20 Jan 2023, 19:11
136723/376062
16 minutes ago