UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Звучить заманливо
-
Вже не працює код. Напевно то була разова акція))
-
А що з медичною так само чи ні ?
-
І це після всього, що між нами було?
-
Кортес, звичайно, хлопець солідний, але то я подякую) ви там вже якось самі продовжуйте
-
Боже,бідненькі,як їм важко( Добре що українці не змучились😉
-
И еще 13 на Skrillex
-
Буду там тоже
-
Сегодня на Dom Dolla пойдет кто? У меня еще 2 билета бесплатных имеются
-
А зі мною навіть не пам'ятаєш, коли останній раз пиво пив
-
Залишив мені пустку в серці і сидиш собі там із Зіною
-
Це зрозуміло. Вони просто подавалися через знайомих. Планують приїхати шукати роботу, якщо знайдуть будуть залишатися, якщо ні то ні. Але їх професії користуються тут попитом, то хочуть спробувати. Просто поки є час щось виправити, поки не купили квитки уточнюю цю інформацію. Бо люди нещодавно прилетіли по туристичній візі і отпримали воркперміт, але вони подавались ще до того, як зʼявилися робочі візи.
-
Саме після цього
-
Я не хочу в це все вникати мене попросили запитати, чи людина яка приїхала по гостьовій візі може отримати 3 тис допомоги і виробляти карточки дебіт кредитки ітд і чи вона може зробити медичну карточку ? Все
-
Чому це? Якщо такі невдячні приїзжають, то звичайно вони задовбались.
-
Так ніхто і не каже що вони винні щось,просто не треба говорити що вони змучились
-
Ауч!
-
А вам канадці нічого не винні. Що за ставлення таке?
-
Так весь світ змучений, але канадці, які мене хостили, казали, що краще ми будемо цим змучені та платити щось дорожче, аніж те що відчувають люди через війну.
-
Ага,куди не гляну бачу змучені сумні обличчя канадців,ходять і жаліються як їх українці задовбали😂
20 Jan 2023, 19:11
136972/376128
3 minutes ago