UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ф-22 только что пролетел через центр
-
Привіт Завтра буде безкоштовний вебінар про інтенсиви англійської від канадських мовних коледжів та академій, що надають знижки і стипендії для українців на час війни. Є пропозиції навчання онлайн для українців з будь-якої точки світу Можна зареєструватись, щоб отримати потім запис вебінару, якщо не можете бути присутніми (Це не реклама 🤭 організація, що проводить вебінар нічого з того не має) лиш як партнер навчальних закладів з освіти, має доступ до пропозицій, які ці заклади не розповсюджують у вільний доступ ) Кого цікавить, пришлю посилання на реєстрацію в приватні повідомлення
-
Хтось вже стикався з таким: Дитину цапнув бурундук за палець і думаємо тепер чи треба робите щеплення від сказу і якщо так то де і як його зробити?
-
Ні тільки на вибраних так як я працюю
-
Увы нет
-
Нічого. Ми їздили у відпустку і ніхто нічого окрім паспорта з візою і ворк перміту не дивився
-
А якщо медогляд пройшов, виїхав, але підтвердження не брав, що тоді буде при в'їзді?
-
Мабуть це залежить від офіцеру)
-
Всем привет. Хотим завтра поехать на озеро Моррейн. Как лучше это сделать: на своём авто или автобус из Калгари? Слышал, что к самому озеру на авто не проедешь и там на месте нужно будет пересаживаться на автобус?
-
При в'їзді перевіряють дійсність вашого ворк перміту, в тому числі і чи пройдений мед.екзам. І щоб ця перевірка пройшла скоріше, то надавали підтвердження паперове, бо інколи офіцер не мав бажання заходити на сайт IRCC. Я вирішила перестрахуватися і взяти заздалегіть його.
-
Зверніть на 811 вони підкажуть що точно робити.
-
Дякую
-
Від Лейк Луїз скі різорт до самих озер
-
Є офіційні правила перетину кордону, думаю то що офіцеру лінь відкривати акаунт людини і перевіряти про медогляд це скоріше виключення. Ми були на авто, 2 дорослих і 2 дітей і походження зайняло не більше 5 хв. Віддали документи, сказали звідки їдемо і все)
-
Это который с Калгари?
-
Шатл до озера треба зарані бронювати reservation. pc.gc. ca/
-
Звичайно є. Але. Якщо це аеропорт, то хіба мало було там прикладів, коли офіцер трактує їх дещо по своєму. Тому я вирішила не ризикувати, тим більш, що отримання цього папірця зайняло 2 хвилини.
-
Чего только не придумают чтобы через центр проскочить))
-
Привіт, може в неділю є в когось місце на хайкінг:)
-
шукайте в ФБ Анастасію, кому цікава ця робота , мені не пишіть, я до того не маю відношення, просто скрін кинув в чат
20 Jan 2023, 19:11
137056/376988
23 minutes ago