UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Категорія: #Зволожувач_повітря Стар: #б/в (вид та працює як нове) Тип: #продам Ціна: 30$С
-
Всем привет! Я украинка, мне 23 года, родом из Запорожья. Вынуждена была покинуть свой родной город в связи с обстоятельствами которые там происходят. Решила переехать в Калгари. Прилетаю через неделю с парнем и его братом. Ищем жилье на 2-3 недели в этом городе. Желательно безопплатно, от себя гарантируем чистоплотность и хорошее, тихое поведение.
-
Всем привет! Я украинка, мне 23 года, родом из Запорожья. Вынуждена была покинуть свой родной город в связи с обстоятельствами которые там происходят. Решила переехать в Калгари. Прилетаю через неделю с парнем и его братом. Ищем жилье на 2-3 недели в этом городе. Желательно безопплатно, от себя гарантируем чистоплотность и хорошее, тихое поведение.
-
-
Напишите в CCIS. Заполните первичную форму. Если будут места, то вам предоставят отель на 2 недели. Или пишите в Centre for Newcomers
-
Из последних слухов - цена на припаркованный RV - от 200$, бецсмент на сутки - от 500$ 😁
-
Маю питання стосовно відкриття невеличкої своє справи) Роблю декор для дому, хочу все правильно оформити, щоб можна було легально продавати. Були сьогодні в реджестрі, сказали що спочатку треба консультацію юриста, він всі документи робить, а вони тільки реєструють. Може хтось стикався з таким або знає правила? Що для цьго треба? Ми ще запитували в канадців, то вони сказали, що до якоїсь суми прибутку, наприклад 5000$ можна не реєструвати, але я не впевнена і не хочу проблем з законом, тому прошу вашої інформаційної допомоги.
-
Маєте право і самі реєструвати, просто registry немає право вам надавати ніяки поради щодо відкриття бізнесу, якого типу, чи які акції випускати, чи скільки діректорів назначати. Ацетон по юр. особі. Ви можете почати свій бізнес як self-employed, для цього реєструєте Trade Name в registry. Щодо реєстрації у податковій, general rule - маєте реєструвати GST account після того як заробили $30,000 валового доходу за останні 4 квартали, але є винятки, коли треба реєструвати одразу.
-
Щиро вдячна, продивлюсь інформацію 🙏🏻
-
Величезне дякую вам за інформацію, дуже допомогли! 😍 А щоб зареєструвати Trade Name щось особливе треба чи звичайні документи?)