UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дааа!
-
Час півтора +-
-
НОВИЙ Sharper Image Power Percussion Deep Tissue Massager. Ціна 80$. Забирати Downtown
-
Хз , я через час буду там
-
О, а можна подробиці?
-
А що за обставини змусили поїхати, цікаво?
-
Ребятки,кто на стампид ?
-
Або 2 неділі від ccis або airbnb. Безкоштовно вариків вже нема. Привіт від земляків.
-
t.me/calgary_it
-
Там вище в чаті писала дівчина, що працює в CCIS і надає житло
-
Мне больше интересно как парень и брат смогли выехать. Либо девушка очень быстро подсуетилась и в Европе в первую очередь нашла себе парня и его брата 😄
-
У кого нибудь есть ссылка на нормальный чат BC 🇺🇦 ?
-
Все мы что-то ищем)
-
Хто сказав, що я шось шукаю? Я тут ваші срачі модерую
-
Не там ты счастье ищешь)))
-
У меня другой вопрос как можно с долларовой Украинской карточки перевести деньги на канадскую
-
Вони з вами зв'яжуться протягом 55 днів 🙈 так так. Зателефонують і назначать день та час. Повірте, наплив неоельно великий і всі вимушені чекати 😒
-
Стампид в бюджет города деньги приносит, а из бюджета спонсируется fair entry и другие плюшки. Относитесь философски. В день парада к опозданиям обычно спокойно относятся.
-
Добрий день! А підкажіть будь ласка, скільки ви очікували на тест? Ми подали заявку пару тижнів тому, через тиждень нам прислали анкету, а після відправки анкети нічого, повна тиша
-
3 місяці і нічого. Податися можна тільки онлайн, потім воно прийде на пошту. Інакше ніяк. Є ще варіант поїхати на кордон зі США і там отримати.
20 Jan 2023, 19:11
137114/376381
19 minutes ago