UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім😊. Мене звати Тетяна, я майстер манікюру з шестирічним досвідом. Запрошую на професійний та безпечний манікюр. Я працюю вдома в Downtown Calgary використовую такі матеріали: гель, акрил гель і базовий гель. Манікюр (чищення) комбі технікою. Стерилізація виконується за всіма етапами
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, якщо у дітей є закордонні паспорти, то чи знадобляться свідоцтва про народження? Питання виникло через те, що в мене всі дитячі свідоцтва заламіновані і на них не проставлять апостиль … В якому випадку свідоцтва можуть бути у нагоді і нащо той апостиль?
-
Початок:)
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка,де можна придбати якісне чоловіче взуття(кросівки) по хорошим знижкам?) Заздалегідь дякую!)
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка,де можна придбати якісне чоловіче взуття(кросівки) по хорошим знижкам?) Заздалегідь дякую!)
-
Ну судя по голосованию не очень много людей. Правда часто бывает смотришь так, никого не будет, а потом 10 человек приходит))))
-
Наступного місяця вам повернуть 60$, якщо вам сказали про це
-
Я бы поиграл, но не в Терру:-)
-
Дорогі друзі! Роздаємо свіжий хліб від пекарні Cobs Bakery сьогодні з 10-13:00 ранку. Приходьте, будь ласка, з сумкою чи поліетиленовим пакетом і пригощайте себе та своїх рідних смачним хлібом.. Місцезнаходження : Свято-Володимирський Український Православний Собор maps.app.goo.gl/dfdRhnHXnQ8D4kn27?g_st=ic