UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Secondary
-
Спасибо. Я тоже так подумала, но тогда вылазить дополнительная строка и там вообще интересно…. Не понимаю что выбрать, но выбрать надо обязательно
-
Ще не хвилюйтесь. Це як на мене. Мені зняли обмеження за два тижні,син чекає два місяці. Я подавалась в середині квітня,син на початку травня. Можете зателефонувати,але не факт,що прискорить,але може вам стане легше чекати
-
Куплю айфон 10-11 айфон
-
Добрий день я мешкаю в районі Bridgeland це неподалік центра ,NE Дуже подобається цей район)спокійно,чисто та гарно)
-
Ще є
-
На NE небезпечний район - це Мальборо) а так дуже гарні місця SE та SW) Усе залежить, де ви працюєте і тд)
-
Если выбрать secondary, вылазит вот такое окошко. Что тут выбрать?
-
Кто в курсе, гражданину Зимбабве обменяют украинское водительское удостоверение на Албертовское класса 5?
-
👍дякую
-
А где находитесь?
-
А с ценами там что?
-
Это север или юг?
-
Legacy
-
Швидше NE чим SE, хоча є деякі місця які треба проходити мимо особливо зупинки станції метро
-
Та можна сказати від зоопарку до аеропорту таке собі. Багато криміналу
-
Порадьте класні жк з усіма amenities,бажано даунтаун
-
Авжеш. Немає різниці яке грамодянство. Якщо людина приїхала по CUAET, і має українське водійське посвідчення- обмінюються на місцеві. Коштує( якщо не помінялось) 60 $
-
Привіт всім! Продаю захисне взуття( з металічним носком) для роботи на складах,підприємствах. Купувала на Амазоні розмір 10 десь наш 41. Устілка 26,5 см Не вгадала з розміром((( Мені треба 39 максимум 40. Ціна 55 доларів. Фотографії додаю. Можливо комусь як раз потрібно. Не хочеться робить повернення на Амазон) Кого цікавить пишіть)
-
польські не обмінювали спочатку без підтвердження з консульства)
20 Jan 2023, 19:11
140540/377860
2 minutes ago