UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну тогда бы и считать не мог
-
Тогда это больше похоже на вид дислексии , если он видит цвета но не может понять цыфру.
-
Не знаю чи можна це назвати дальтонізмом, він ходив до лікаря і той не зміг поставити діагноз дальтонізму, бо чоловік роспізнає кольори. 🤷♀
-
всем привет!
-
Вообще дальтонизм это не частое заболевание . Если так много знакомых это даже странно ) Хотя если все родные межу собой тогда это мб
-
Ого , это реально какая-то проблема
-
Мопед сегодня в Киеве
-
А як щодо RBC? В ньому хтось обслуговується? Як там відкриття і умови користування картками? Іще наче TD часто згадують.
-
Ні , таким діагнозом він не страждає. Я вже шуткую з нього, кажу це в турецьких генах є прогалина, бо такіх як він серед турків %80 мабуть серед наших знайомих
-
Есть просто определенные виды дислексии, поинтересуйтесь этим.
-
О,жінки такі)) На манікюрі серед 50 відтінків червоного вибирають червоний😁
-
Я имею ввиду может у него дислексия , что он цвета видит а понять цыфры не может
-
Так, окулярів не носить
-
А с чтением у него ок ?
-
Но главное что цвета светофора видит , но комьютору сложно пояснить что цвета светофора вижу , а картинки не понимаю .
-
Дуже дивно, але він роспізнає усі кольори, але не може зібрати до купи на цих злощасних картинках.
-
Це краще до імміграційного консультанта. Мені ще 7 місяців до цього
-
Может пронесёт и будут те цвета которые видит - в тесте
-
Але в офіційних джерелах написано, Colour Deficiencies and Driving While colour deficiencies have not been shown to affect driving abilities, all drivers must be able to demonstrate that they can tell the difference between street light colours. Ось ми і задалися питанням.
-
Подскажите пожалуйста контакты перевозчика мебели
20 Jan 2023, 19:11
14112/372020
24 minutes ago