UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А стосовно лендінга? Єдиний кордон тут з США, але туди тра візу. Чи достатньо до кордону під'їхати і отримати? Чи потрібно заїжджати в США? Або купувати білет аж в Європу???
-
То есть коррелировать планы, получается
-
Як душа бажає) вхід вільний, де шукати - знаєш, будемо раді
-
Витріть пінку і можливо скоріше продасте))
-
Ищу работу, есть водительское, без английского
-
Всім привіт. Продаю перехідники з європейської розетки на канадську. 1ud - 4$саn/€ 2uds - 7$can/€ 3uds i більше по 3$can/€ Кому цікаво - за деталями в особисті.
-
Возможно кто-то продает авто до до 3000/4000. Что было на нормальном ходу. Нужно на первое время. Желательное не старше 20лет
-
Canadian Choice Windows is looking for office administrative assistant with customer service experience, MS Office knowledge and fluent English ( speaking and writing), attention to details. Job Type: Full-time Salary: To be negotiated, depending on experience . Please send your resume:sachyk08@hotmail.ca
-
Всім привіт. Може хтось продає робоче взуття розмір 44 (11)
-
Ось побачив такий пост, роджерс пушить низькі ціни після купівлі Шо. Ще ніхто не підключав? Варіант з кредитом виглядає дешевше і швидше. Хоча різниці все одно ніхто не помітить. У мене зараз 300/100 мбпс від них за $40, то я посижу зі своїм пакетом, але якщо вам треба зараз брати, то варіант гарний saw this at a Shaw Kiosk. They rebranded as Rogers kiosk. Free $50 activation fee 2 years promo pricing anyone is welcome. any new customer even existing Shaw customers. $60/1GB Mbps or $65/1.5GB Mbps $150 credit Upload speed is 100 Mbps
-
Кто шарит в пдд? Есть вопрос
-
Белые ?
-
Просто там две линии параллельно
-
Маленьке уточнення- якщо біля літака не буде - шукайте там де будете забирати багаж, але не там де звичайний багаж, а де Oversized luggage.
-
На асфальте?
-
Все равно считается как пешеходный ?
-
Но там нет такой рядом штриховой линии
-
Да ) это пешиход )
-
тому я і здивувалась)
-
То Зіна мене наєбунькала чи що?