UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Что-то я слышала,что это развод . И если посмотреть на посылки в видео,то это не посылки амазон. Амазон имеют свой логотип на коробках и на скотче
-
Не знаю конкретно, вот есть канал тут парень распаковки делает и в одном из видио проговорился про этот магазин www.youtube.com/watch?v=VBWFHdU6Gyc
-
А де в Ред Дірі? Як називається магазин?
-
Допис від Маргарити Попель ФІНАНСОВА ДОПОМОГА Ті хто на CUAET можуть подаватися!! GST credit and Clinate Action Incentive Вже був пост про ті дві допомоги, але ж за кількістю питань я зрозуміла я мушу розкрити цю тему детальніше. Тож що те таке - то дві окремі допомоги що надаються окремо але щоб податися заповнюється одна форма. Gst credit- то є допомога для сімей із невеликим доходом ( для однієі особи без родини і дітей до $49,166 на рік, для родини без дітей $ 52,066, з однією дитиною 55,286, із 2 дітьми $58,506) я привела цифри доходу для розуміння. Максимальний Розмір допомоги - на одиноку особу $467 на рік, родина без діточок $ 612 На кожну дитину до 19 років $161 Точну суму допомоги розрахує податкова виходячи з вашого доходу Виплачується 4 рази на рік ( загальна сума розподіляється на 4 виплати 5 липня, 5 жовтня, 5 січня та 5 квітня Climate action incentive- програма для 4х провінцій- Alberta, Saskatchewan, Manitoba, Ontario. Кожна провінція має свою суму. Допомога не залежить від доходу Суми для манітоби $416 для першого дорослого $208 за другого ( чоловіка чи дружину) $104 на кожну дитину до 19 $206 на кожну дитину якщо single- parent family Виплати також 4 рази на рік, але не 5 го числа а 15 числа у жовтні, Січні, квітні та липні Як податися Родини без дітей чи одна особа- заповнюйте форму www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html Якщо із дітьми додайте форму www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc66.html Ця форма уключає подачу на child benefit, але ж ті хто на work permit не можуть іх отримувати. Розглядають до 10 тижнів. З дітьми може і довше Подаватися потрібно тільки у поточному році коли приїхали. Наступні роки рахуються автоматично якщо подаєте податкову декларацію. Якщо подалися піздно- перерахують з моменту приізду Доходи вказуємо до податків, перераховуємо у канадські долари. Я раджу усім зберегти копії заповнених форм на всяк випадок. Надсилати ПОШТОЮ!! За адресом на формі до Вініпезького офісу. Якщо залишилися питання- постараюся відповісти Посилання щоб поширити пост www.facebook.com/groups/526113239329392/permalink/529441048996611/
-
Так, залежить від власника
-
Повезло
-
У кого як. Я знайшов без роботи і заплатив лише депозит. І ніхто за 3 міс не просив🤷♀️
-
Просять за 3 міс + депозит,якщо немає роботи
-
Великі?)
-
Можна якщо є гроші
-
Можна знайти житло доки ще немає роботи?
-
Не знаю,кто водится у нас ,но я уже 2 раза видела,как от ворони осталось только 1 крыло
-
Є земляки?
-
эхх, не будет у Андрея енота...
-
Так вроде никого нельзя официально ни кормить ни тем более ловить
-
И "олень ложится отдохнуть" в придачу
-
Шоу "шуточные бои подростков рогами"
-
за гуся да, а вот за енота не уверен
-
за енота?
-
сегодня в аэропорту видели ребят, и у них был кот. кот, на удивление, после всех перелетов был довольно активным
20 Jan 2023, 19:11
14385/371929
about a minute ago