UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну, спробуйте знайти безкоштовні навчальні курси, такі як в CIWA, для чоловіків.
-
choosecanada. com/life/free-courses-new-immigrants-canada/ не бачу тут нічого про те, щоб ці курси були тільки і виключно для жінок)
-
поки вставила це посилання спітніла 😅
-
не хочу заглиблюватись у дискусії, але це все як маятник зараз він в одну сторону але потім настане момент і піде воно в іншу. насилля буває різним, не тільки фізичним. і не так часто чоловік буде щось заявляти на жінку. я бачив в одній країні як з малку діти виховуються так що дівчина щоб вона не зробила завжди права хоч і б'є хлопця, той просто нічого не може вдіяти, і потім колись його терпець урветься
-
Если ты не знал , то в Украине есть закон который запрещает выезд заграницу военнообязанным женщинам
-
Ви мабуть мене не зрозуміли. Якщо є курси виключно для жінок, то де курси виключно для чоловіків?
-
И вот опять же момент... Женщина с помощью каких-либо придметов тоже может нанести мужчине побои похлеще просто синяка. Но почему-то так не происходит. Может потому что женщины лучше умеют себя контролировать? Я думаю да
-
Ого, этих женщин наверное такое же количество, как и военнообязанных мужчин. Все женщины стают военнообязанными после 18 лет?
-
По поводу физической работы. Я работаю на физически тяжелой работы, что не каждый мужчина с такой справиться...
-
Глубокие темы, однако
-
Это происходит, просто в малом количестве.
-
добре, тут ви маєте рацію. я знайшла штук 6 організацій для чоловіків, але більшість з них — підтримка і збори на поговорити і розібратись з проблемами, але ніде не знайшла суто чоловічі курси.
-
Это происходит гораздо чаще чем вы думаете
-
так, я написала, що у жінок немає стільки агресії і бажання брати в руки лом і бити чоловіка.
-
що саме піде в іншу сторону? фемінізм переросте в матріархат?) для цього треба ще декілька століть, якщо Земля настільки довго проживе
-
І досі…
-
Так само…не могла зайти ще вчора об 11 вечора
-
Всім привіт. Чи зтикався хтось з такою проблемою при вході в IRCC, що не пускає в акаунт? Пише There were issues submitting your form. User information could not be found. Please try again later. Як вирішували?
-
Всім привіт. Чи зтикався хтось з такою проблемою при вході в IRCC, що не пускає в акаунт? Пише There were issues submitting your form. User information could not be found. Please try again later. Як вирішували?
-
той сайт не тільки для CUAET, а і для інших віз
20 Jan 2023, 19:11
144733/374920
13 minutes ago