UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ого, этих женщин наверное такое же количество, как и военнообязанных мужчин. Все женщины стают военнообязанными после 18 лет?
-
По поводу физической работы. Я работаю на физически тяжелой работы, что не каждый мужчина с такой справиться...
-
Глубокие темы, однако
-
Это происходит, просто в малом количестве.
-
добре, тут ви маєте рацію. я знайшла штук 6 організацій для чоловіків, але більшість з них — підтримка і збори на поговорити і розібратись з проблемами, але ніде не знайшла суто чоловічі курси.
-
Это происходит гораздо чаще чем вы думаете
-
так, я написала, що у жінок немає стільки агресії і бажання брати в руки лом і бити чоловіка.
-
що саме піде в іншу сторону? фемінізм переросте в матріархат?) для цього треба ще декілька століть, якщо Земля настільки довго проживе
-
І досі…
-
Так само…не могла зайти ще вчора об 11 вечора
-
Всім привіт. Чи зтикався хтось з такою проблемою при вході в IRCC, що не пускає в акаунт? Пише There were issues submitting your form. User information could not be found. Please try again later. Як вирішували?
-
Всім привіт. Чи зтикався хтось з такою проблемою при вході в IRCC, що не пускає в акаунт? Пише There were issues submitting your form. User information could not be found. Please try again later. Як вирішували?
-
той сайт не тільки для CUAET, а і для інших віз
-
Теж саме,сподіваюся що це продовжують програму,не може ж бути,що закриють сайт для запитів на два дні раніше
-
так, а завтра останній день подачи заявки на CUAD 🌝
-
Добрый день, подскажите где можно пожить первое время когда прилетаешь в Канаду? И на каких сайтах искать квартиру?
-
И на каких сайтах искать квартиру?
-
Добрый день, подскажите где можно пожить первое время когда прилетаешь в Канаду?
-
Создастся движение маскулинизм)
-
Готель, мотель, у друзів/знайомих Airbnb Rentfaster, Facebook marketplace
20 Jan 2023, 19:11
144740/374686
4 minutes ago