UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мені також сьогодні прийшло другий раз але вже не через пошту ( чеком ) а одразу на карту, а друзям так і нічого не дійшло..
-
1. Да, приходило два раза. 2. Код пришел после второго раза или даже после третьего
-
Усім доброго дня, маю декілька питань думаю стикались з подібним.. 1. Хто подавався на повернення коштів на клімат, вам приходили вже кошти? Тому що я з дівчиною і другом подались, прийшли тільки до мене, а до них ні, може бути якось звʼязано з тим, що проживаємо по одному адресу? 2. Подав заявку ще декілька місяців тому на CRA код, щоб заходити в обліковий запис, і він досі не прийшов на пошту..
-
@ellataxes
-
Правда?
-
Ходят слухи что можно пожить в отеле 30 дней бесплатно когда только прилетаешь
-
І то, яка зараз ситуація невідомо..
-
Поняла, спасибо
-
Чув тільки що 2 неділі..
-
На старте 30 думаю будет. Через год предложат еще раз купить, то там уже может и под 60 сделают хддд
-
Как повезет. Но явно не 30 дней, это точно.
-
Полируют до 60 ФПС на иксбоксе?))
-
Супруге тоже возврат налогов пришел чеком, мне - на карту. А вот климатические на карту
-
С детьми лучше утром и днём, бо вечером там не совсем для детей развлечения.
-
Интересно, там уже поднялся IRCC? Заявки на куаэт ещё можно подать или нет?
-
Добрий день, розкажіть більше про Стемпід парк, хто був. Що там відбувається, які розваги для дітей. а то приїхали сьогодні в обід з дітьми машину поставити ніде, людей тьма. Довелося повернутися додому 🤦♀️І в який час дня краще йти туди (чула що вранці краще, менше черги) Буду дуже вдячна за відповіді.
-
Да, они уже сказали, что на консоли только 30 фпс:-)