UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Щас проверю комплектацию, если чего-то не хватает они вернут деньги. Игра-то б/ушная
-
Я к примеру работаю не на комиссии так что мне более важна не продажа а качество.
-
В след сб сыграем
-
Красота
-
Airbnb
-
Дешевше тут купити буде
-
Я взагалі в registry віддав документи і все
-
Оке
-
Слушай, тут ещё и дополнение
-
Celpip, он проще. Я дибильный ielts 7 раз сдавал
-
Відправка +-200 cad, а схожий пк від 1350 cad. Чи ви знаєте де гарний пк за 200 cad взяти?))
-
Увидел объявление о сдаче комнаты. Может кому то пригодится.
-
Такая же проблема🦭 Только мне с Европы надо. Если найдешь решение какое-то буду благодарен если поделишься🫡
-
Надо кому попап бук с вова?)
-
👉Нова імміграційна програма для українців, які мають сім’ю в Канаді! Фантастичні новини від Уряду! Як ми вже зазначали раніше, були певні сподівання на спеціальну імміграційну програму для тих, хто має сім’ю в Канаді. Тільки-що Уряд оголосив про відкриття такої програми: З 23 жовтня 2023 року буде відкрито нову імміграційну програму для українців, які знаходяться в Канаді, і мають членів сім’ї, які є громадянами Канади або мають статус permanent resident. Такими членами сім’ї можуть бути: ✅ Чоловік, дружина, партнер, ✅ Батько, мати, ✅ Дід, баба, ✅ Брат, сестра, ✅ Діти, внуки. Більше деталей щодо правил буде опубліковано ближче до початку дії програми в жовтні. Створення такої імміграційної програми відриває шлях імміграції для дуже багатьох українців (тисяч?), які інакше не мали б можливості іммігрувати. Особливо це стосується багатьох людей старшого віку, які приїхали в Канаду до своїх дітей і часто не мають достатнього рівня англійської / французької мови. І, звичайно, програма дуже спростить імміграційний процес для інших зазначених категорій членів сім’ї – чоловік/дружина, діти, брати і сестри. З нетерпінням чекаємо на оголошення детальних умов програми! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Разобрать, запаковать и любой доставкой отправить. Без корпуса естественно
-
Кожен раз, як мені напарюють телас за 2х грошей, ніж я плачу за Шо, я питаю, чим воно краще для мене - оптика і гігабіт. Тільки раз дали аргумент, який мав би сенс, якби я грав онлайн - latency. А так, завжди «ну краще ж». Розкажіть ви ще, чому там вчили на дводневних курсах «як наїбати домогосподарство і перевезти їх на телас з шо» Іще додайте про той total joke, який вони називають security system
-
Только на выходных после обеда не влезть. Едьте как можно раньше
-
Что там стОит 1350?
-
Всім привіт! Де шукати сімейного лікаря ?
20 Jan 2023, 19:11
145773/371821
about an hour ago