UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо у Вас, немає єврейського коріння - там робити нічого
-
Зрозуміла.Я раніше хотіла поїхати туди і гадала як та що
-
Добрий, людина завжди шукає, де краще...
-
Добрий день.А чому поїхали з Ізраїлю?
-
Первый раз когда оформляла вечером загрузила документы на проверку, на следующий день пришел qr код. Вчера новую заявку оставляла тоже вечером загрузила документы но письма с одобрением еще не было
-
Можна, звичайно та ми надаємо перевагу приїхати і подивитися самим, на район, саму квартиру. Часто фото одне, а в реальності, там жах. Не хочемо ризикувати.
-
подскажите как быстро пришел QR-код на получение футбенка? мы оформили онлайн еще в сб и до сих пор тишина от них...
-
Тим більше ви ж не з України шукаєте, а вже в Канаді, гадаю можна знайти дистанційно , а по приїзду поїздити подивитись
-
Краще вже зразу шукати постійне, мені здається тимчасове перед НР, це дорого
-
Може хто знає бюджетне житло до місяця часу. Нас троє( одна дитина 4 р.). Приїздимо з іншої провінції якраз на самий Новий Рік. Хочемо винайняти тимчасове житло, поки не знайдемо постійне. Airbnb дивимося. На трьох осіб трохи задорого. Дякую!
-
Доброго всім ранку 🙂 Можливо хтось збирається на вихідних їхати у гори на прогулянку, чи Банф?
-
Так, я теж чула про те, що тут Ібупрофен краще діє. Сама ще не пробувала, бо привезеного хватало. А про психологічну складову - читала Олівера Сакса "Мігрень" і загалом якось вже дійшла до того, що всякий токсичний треш мені надто заважає.
-
До речі, мабуть буду згодна з Вами про психологію. Бо в Україні повинна була кожного дня спілкуватися з дуже токсичними людьми. Можливо тому зараз, коли вони далеко, то й мігрені немає. Але і ібупрофен тут якось краще діє. Якщо в Україні бувало таке, що і 3×400 не допомагало, то тут здається що й 1 - забагато. Треба спробувати перейти на меньше дозування
-
Тиждень часу живу тут, поки нічого, хоча до цього, жив в Ізраїлі 4 роки - там було пекло... майже через день страждав від мігрені.
-
У мене в Україні мігрені були тяжкі, по три дні приступи кілька разів на місяць. І раз на тиждень "проста" мігрень. Ніфіга не допомагало. З кінця 2021 року я хз що саме спрацювало, але повикидала купу лайна з життя (включаючи обрив зв'язку з деякими, але не всіма, токсичними людьми) - стало легше. В Калгарі за 2 місяці мала тільки один триденний приступ і той співпав там з одним спілкуванням. Інші перепади просто не помічаю. Я знала, що мігрені мають психологічну складову і хз як їх лікувати, але цей мій власний результат мене вражає і радує.
-
Мені тут добре, а вдома нажаль нічого крім антимігренозних препаратів не допомагало. І вони повністю знімали приступ тільки якщо вчасно прийняти
-
Дуже дякую👍🏻
-
У меня магний есть на такие случаи,и слышал про витаминки д,и проветривать помещение
-
Нормально, головне підібрати теплий одяг і взуття
-
В Калгарі вже місяць, жодного разу мігрені не було, хоча вдома і в Європі мінімум два рази за місяць пила триптани через приступи
20 Jan 2023, 19:11
14580/377228
9 minutes ago