UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть будь-ласка де можно купити сало 😁
-
T&T - Pork fat with skin
-
Є декілька видів того насіння. Лише один нормальний. Інші мають аспартам або несмачні приправи
-
Понимаю) wow the boardgame тоже новую не взять, уже лет 15 как их не печатают. Просто говорю ,в сравнении с Adventure Game она намного лучше. Эта прям для новичков в настолках.
-
Всім привіт, шукаємо квартиру в Калгарі ціна однокімнатну до 1800 тисяч, двоє дорослих та маленька дитина. Дуже потрібна, будемо вдячні за будь яку допомогу. Дякую
-
Ну кайф же. Просто оргазм задрота
-
А миньки там вообще огонь. Они прям по Близовским 3д-моделям отлиты походу
-
Блин, пойду в Лича поностальгирую..
-
Привіт всім В звʼязку з переїздом в Калгарі шукаю кімнату з 1 серпня Я тихий спокійно без шкідливий звичок Буду дуже вдячний за допомогу
-
У меня и то, и то просто в коллекции ) была возможность сравнить.
-
Привіт, можливо в когось е агенти, що можуть розповісти про отримання ПР? Я в Торонто, але замислююсь переїзжати, бо доки набагато легше отримати тут, аніж в Онтаріо
-
Ех. Бо миз малим (12 років) в двох граємо вдома. Хотілосяб теж в компанії пограти.
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
А что за игры у вас?
-
Ну от игр зависит. Последнее время мы в основном играем всего в 2-3 игры, и мне кажется, они не совсем подходят для 12 лет:-/
-
підскажіть, чи може тут хтось глянути резюме і дати рекомендації ? буду дуже вдячна за поради.
-
Поэтому я и спрашиваю, во что они играют. Может, там только тикет ту райд и сплендор, грубо говоря. Вряд ли в Терру Мистику тогда получится залететь.
-
Та ладно, в 12 уже можно во всё играть, тем более, если у ребёнка уже опыт есть. С племянником играем лет с 10, в том числе хардкор.
-
youtu.be/BbPiIwFOQtU
-
В Едмонтоні
20 Jan 2023, 19:11
146460/375574
32 minutes ago