UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ок, не инструктора а экзаменатора, так лучше?
-
Там все дуже банально, насправді
-
Раджу пару годин поїздити з інструктором, щоб зрозуміти, які там команди будуть і навчитися на них реагувати відповідно
-
Я не маю інструктора , я міняю польські права. Їздити вмію але на дорозі дуже не впевнена та переживаю завжди
-
Со временем привыкнет и перестанете даже обращать внимание. Мне сегодня два раза звонили из CRA - говорят денег должен страшное количество и они уже высылают отряд для ареста. Весёлые ребята из Индии 🤣
-
Обговорите с инструктором перед роад тестом какие он будет вам команды говорить и вперед, всё получится.
-
Добрый вечер. Очень интересно. Как это практически осуществить?
-
Я был удивлен когда мне экзаменатор на красный сигнал семафора и на половину поднятый шлагбаум сказал давай едь че стоишь 😁 в Польше за такой маневр на 2к злотых можно встрять
-
Маю таке питання , якщо я не захочу повертати на право на червоний але то буде безпечно чи то зарахується як провал ?
-
Всім привіт 🙋♂️ Якщо полюбляєте бігати 🏃 та бажаєте познайомитись чи кооперуватися з новими людьми та бігати разом не далеко від дому чи на вихідних гуртом десь в центрі та різноманітних локаціях, додавайтесь до telegram каналу та Strava Community: uu_runnning (Ukrainian Unity Runners) 🫂
-
Просто треба надрюкатися трохи
-
На пару сек завтыкаешь на перекрестке при повороте, всё, феил) создал помеху
-
Тут свої загони на рахунок екзамену та екзаменатора, але co zrobisz, jak nic nie zrobisz
-
Я бы сказал очень тупо 😁нельзя быть сильно осторожным и сильно дерзким на дороге 😂
-
Наша неділя!
-
Даже если будешь замедлятся на нерегулированном перекрестке то тоже штрафные балы будут, хотя дражко советовал замедлятся, я так штрафных балов насобирал
-
Може хто збирається у Ванкувер на концерт arctic monkeys у вересні?
-
Штрафные балы будут, и если машина с заду будет стоять с включенным правым поворотником, то это уже будет феил
-
Якщо можна їхати, то треба їхати)
-
Зрозуміла 🥹
20 Jan 2023, 19:11
146826/372570
40 minutes ago