UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там выше Макс кидал вакансию
-
Именно
-
А какая разница?
-
Без податку. Податок вже на касі
-
У мене сестра релігієзнавець, зараз у неї спитаю про ці секти
-
На рахунок інших вірувань,я не впевнена,що не будуть втягувати в свою релігію
-
На курсах від українських церков 100% про релігію немає ні слова.
-
Бувають. Потрібно тестування пройти
-
Напишіть яка це релігійна організація. Якщо я не помиляюсь- це масоны?
-
Безкоштовні курси англійської мови для українців! Хочу розповісти про дійсно безкоштовні заняття англійської мови, які організували два чудових волонтери, один з яких - Maximus Blackwell. Хлопці деякий час проживали в Україні, тому розмовляють українською і російською. Вчора було перше заняття, розбирали базову термінологію, корисну для новоприбулих, а також півгодини розмовляли з ними англійською - практикували розмовну англійську абсолютно всі! Тому кожному, хто прагне покращити мову, незалежно від рівня знань, рекомендую приєднуватися! В такій дружній атмосфері англійською заговорить будь-хто, навіть з мінімальним словниковим запасом. Поки що заняття будуть проходити раз на тиждень щосереди о 19.00 за адресою: 30 Everstone Blvd SW, Calgary (в будівлі The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints). Можливо організують зустрічі двічі на тиждень, якщо збереться більша група. Тому приходьте і кличте з собою друзів! #english Джерело www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3303326596547750/?mibextid=S66gvF
-
Хтось купляв ліжко в Ікеї і щоб було добротне?
-
Бо це подвійні стандарти ось і все. Відкажіться від м'яса, шкіряного взуття та іншого. Тоді можна щось обговорювати. А так пусті слова.
-
MOUNTAIN WAREHOUSE НА -30 куртка коштує біля 100 дол.
-
А чоловічі є?