Продам авто, шукаю хто захоче перейняти мій кредит, усі комісії я оплатив вже, плачу його пів року, тому новому власнику буде дуже вигідно)
Ford edge 2018 SEL, 93k km, active, чиста, є кар факс, ще 2 роки гарантії (!!!), жирна комплектація!
Перший внесок 9000$, в місяць по 535$
шукаю хто захоче перейняти мій кредит, усі комісії я оплатив вже, плачу його пів року, тому новому власнику буде дуже вигідно)
Усього коштувало близько 29
Залишилося близько ~21
+ усі комісії оплачені, податки, встановлення GPS (від банку), тобто реальної економії (якщо зараз брати щось таке саме по вартості) близько 5-6$
• Панорамний дах
• Шкіряні сидіння
• CarPlay + Android Auto
• Власна навігація є також
• Електро регулювання сидіння водія
• Автоматичне світло
• Keyless на усіх 4х дверях
• Величезний багажник
• Електропривід багажника
• Відкриття багажника взмахом
• Цифрова приборна панель (2 екрани)
• Підігрів передніх сидінь та керма (дуже потрібні функції в Канаді)
• Дистанційний запуск
• Електронний стоянковий тормоз
• Круїз контроль
• Гарна музика з 7 колонками
Гарантія від дилера де куплялося авто (30 місяців) (гарантія на усе, окрім електронної частини авто, тобто двигун, коробка, ходова)
Та просто гарне і комфортне авто, двигун працює дуже тихо (з салону майже не чутно), дуже комфортне у дальніх поїздках, підійде ідеально для людей які полюбляють часто та далеко їздити, хоча в Калгарі і на гігантському пікапі в місті також комфортно 🙂
Із мінусів - незначні пошкодження корпусу (попередній власник здається намагався закрити двері, коли там був ремінь безпеки) незначні пошкодження дверей (думаю що дверцятами машин поруч), також незначне пошкодження лобового скла зі сторони пасажира, карфакс є, там немає ніяких аварій, лише заміна скла рік тому по страховій
По трасі їздили у банф - 7л/100км, по місту вкладаюсь у 9л/100км