UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гірський велосипед Cannondale SuperV 400, передня та задня підвіска, компоненти Mountain Mix, Headshok Super Fatty M, дорожня вилка 3,15 дюйма. Чудовий стан, що був у використанні, був повністю налаштований. Підвіска у чудовій формі, добре перемикається. Не знаю точного розміру, підходить для більшості дорослих (Комфортно їздить дорослий 175см). Відмінна вага і міцний велосипед. 300 CAD
-
Пару тижнів тому їхали кількома автівками, три заїхали на паркінг, а три вже не пустили. Було 7:50 ранку
-
Добрий день, шукаю 2-з кімнатну квартиру в даунтауні з 1 вересня
-
Той же “Co-op” 11 ave знайшли хрін, тут це horseradish
-
Дякую, взяли, і сховали в морозилку )))
-
Доброго вечора, потрібна ваша порада, перебуваю в проблематичній ситуації, я приїхав до Канади за програмою CUAET, кілька місяців тому, перебуваю в Калгарі, мій термін дії закордонного паспорта закінчується 24 Червня 2024 року, Ворк Перміт в аеропорту мені видали до кінця терміну паспорта, уже забронював зустріч у Консульстві в Едмонтоні на подання на новий закордонний паспорт, і ось питання, що мені робити, програму вже закрили. Коли я отримаю новий закордонний паспорт як мені отримати нову візу і новий дозвіл на роботу, буду дуже вдячний у вашій допомозі
-
Це кадрова агентція, майже всі вакансії ( будівництво )
-
С 1 сентября сдается бейсмент 1 bedroom с мебелью Seton Grove SE. Зимой тепло, есть стиральная и сушильная машинка,отдельный вход. 1200 + 30%комунальные .
-
Так,ми там також брали. Дорогий,звичайно. А був з листям цей раз чи ні, бо мені для закруток потрібно
-
В Marks можна (маю знижку 10% там від роботодавця чоловіка,можу віддати,пишіть у особисті). А також у Walmart такі є. Мій чоловік в решті купив у Волмарті,краще сіли на ногу. А якщо шукаєте ще фліски,теплі куртки,рукавиці тощо для роботи на складі- загугліть Bianca Amor's Liquidation supercentre - бо їх декілька в Калгарі. Там докупили вигідно багато всього для роботи.
-
Купила рабочие кроссы со стальным носком в волмарте за 60$ 10/10, отличные, никаких проблем и ноги после работы не болят, хотя на ногах всю смену Стоит долго примерять и подбирать более комфортную модель. И чтоб на полразмера было больше - железное правило для рабочей обуви 😁