UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, шукаю людину, яка сього згодиться допомогти із доставкою подарунка, квітів і шампанського в Калгарі, всі послуги сплачу, заздалегідь вдячна 🤗
-
Доброго дня, шукаю людину, яка сього згодиться допомогти із доставкою подарунка, квітів і шампанського в Калгарі, всі послуги сплачу, заздалегідь вдячна 🤗
-
-
Привіт , мене звати Антон мені 30 років , я виїхав з Маріуполя після окупації переживши ад на землі. Прилетів з дівчиною до Канади (Калгарі) збираємось їхати в Едмонтон та влаштовуватись там , шукаю работу , якщо буде в іншому місті переїдемо туди . За фахом автомеханік та водій категорії С , працював у різних сферах діяльності , дуже люблю мотоцикли , працював механіком в мотоклубі Ducati , мій інстаграм ( ant_liv93 ) також працював механіком в автосервісі та займався перепродажем авто - Мото . Шукаю работу по цім напрямкам . Без шкідливих звичок, відповідальний .
-
Доставка макияжа? Или что-то другое
-
А де цю плівку продають і як вона називається? Підкажіть будь ласка. Бо поклеїли фольгою, ну так собі ефект. Хоча краще ніж було. Здається, що треба всю стелю заліпити...
-
Дружище у меня опыта более ста перелетов по всему миру. Вот у вас опыта совсем нет я вижу, человек скинул скриншот рейса с трансфером в Франквурде в одном и том же терминале, вы знаете что такое трансфер? Я вам объясню! Трансфер это когда вы прилетаете в один из аэропортов, к примеру в терминал 1 выходите с самолета и в этом же терминале проходите к гейту где будет ваш следующий рейс, при этом у вас нет паспортного контроля и перерегистрации багажа, так как регистрация на два перелета у вас была в первом аэропорту вылета, вы просто проходите 20-100 метров по терминалу к гейту где будет ваш вылет, это займет максимум 20. Так что будьте так добры, наберитесь опыта в авиаперелетах, изучите что такое трансфер а что такое обычная пересадка на рейс!
-
Даже если бы была обычная пересадка с перерегистрацией багажа и новой регистрации на рейс этого времени (2часа) вполне было достаточно, так как в шенген зоне нет паспортного контроля по прибытию, и по прилету в Франквурте нужно бы было пройти только один пограничный контроль вместо двух.
-
Перерегистрация багажа?