UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Яка довжина, людина доросла спати поміститься? Розкладний?
-
Ха ха. А читать ? Не, я сейчас не защищаю Близзов
-
Всім привіт) Продам диван в хорошому стані, з дефектів: невеличкі пʼятна саме на подушці Ціна 250$ Тільки самовивіз - район 17 ave SW
-
Всім привіт) Продам диван в хорошому стані, з дефектів: невеличкі пʼятна саме на подушці Ціна 250$ Тільки самовивіз - район 17 ave SW
-
Я скажу,що все залежить від того скільки рейсів прибуває тоді,коли і ваш. Можна за 20 хв пройти ,а можна і 1,5-2 год + затримка попереднього рейсу. Я завжди закладаю 4 год ,якщо є така можливість, щоб не переживати і потім не бігти
-
Американский фастфуд это хороший стимул сбросить вес. Салат из свежих овощей кажется невероятно вкусным после канадского бургера 😂
-
Так я і не кажу про мейкап)
-
Сканеры везде стоят после теракта 11 сентября в Нью Йорке, не одного аэропорта не найдете где нет сканеров
-
И котлета Биг мака толщины с ноготь
-
Там в Австрии он был развален просто, все зависит от желания качественно сделать, а не покидать все направо и налево
-
И. Нет биг тейсти
-
Даже если какой то экстрим происходит, всегда можно подойти до сотрудника аэропорта, объяснить ситуацию и вас пропустят в не очереди
-
Что по мясу, что по булке Соус одинаковый
-
Всім привіт, підкажете будь ласка до котрої години їздить c-train?
-
Та ні. Справді гірше на смак. Не я одна це відчула. У мене підліток любитель фаст-фудів
-
Когда после укр сходил в первый раз мак - отличие было разительным.
-
Я не знаю, які ви такі гурмани, що салат вирощений в Канаді відрізняти можете від того, що вирощений деінде) мені то все смакує так само Може просто пережер того за свого часу, коли там працював
-
В Австрии нам так на отвали сделали бургер и мы оч долго ждали
-
Да, я люблю картошку
-
Хороший стимул готовить самому 😁😁
20 Jan 2023, 19:11
149379/371929
about a minute ago