UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А там гроші то є?)
-
Активировал и установил пин код в банкомате
-
Неможна
-
Окей,а в банкові сказали шо пін можна встановити в банкоматі,чи активувати теж можна?
-
Да, этой картой нельзя рассчитываться кредитными средствами, правильно?
-
Окей,це дебіт кард) Там вся інфа ззаду? Типу номер,дата і код?
-
Ти про дебіт говориш?
-
Є 2 карти,дебіт і кредіт
-
Якось внятніше можна?
-
Це дезінформація . Ми в суботу зробили без проблем без підтвердження адреси. Лише дали адресу, де за нас знайомі отримають карту. Живемо в готелі. Також отримали анкету, яку треба буде донести в registry , коли знайдемо житло. Після чого якщо карти ще не вислали, просто внесуть зміни одразу в них, а якщо вже отримаємо карти, то вони внесуть зміни в себе внутрішньо.
-
Я не знаю шо за красна карта,камон
-
На красной карте установил пин в банкомате
-
Крідітку треба активувати. Там на пластіку буде наклєйка,де буде сказано куди звонити шоб активувати (там робот,треба буде пін встановити і тд)
-
Красная карта на руках, а платиновая прийдет через 7 дней, кредитная карта подвязана под платиновую?
-
Пластік прийшов вже?
-
Карту активируйте
-
Подскажите пожалуйста в чем может быть проблема, открыли карту, подтвердили кредитный лимит, но оплаты не проходят, пишет ошибка.
-
Мы не нашли страховой, которой это было бы интересно, по-этому я не занимался подтверждением (и мне срочно нужно было). Вообще берется 2 справки - driver's abstract и выписка из страховой о безаварийно вождении. Из страховой документы у меня есть, а вот МРЭО на мой запрос забило
-
Типу що буде свіжа дата видачі? Може внести сумніви в них?
-
Може краще не треба міняти,поміняєте тут
20 Jan 2023, 19:11
14950/378453
15 minutes ago