UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨від 3⃣6⃣0⃣0⃣ до 5⃣3⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🇺🇦Посилання на джерело- t.me/Oschabank_bot 🇺🇦 Наш офіційний канал t.me/Oschadbank_UK
-
Куди звертатися з quaet питаннями?
-
Дякую ! Кришки рідні , від цих банок, де купувати нові- не знаю, не бачила ніде.
-
Консервую( і сьогодні буду робити різані помідори), бо їх закрутку неможливо їсти- один уксус. Нічого не знайшла, щоб зручніше було консервувати, є тіки банки і моє велике бажання зробити це!😂
-
Всім привіт Порадьте будь ласка,хороші площадки з вживаними авто. Дякую
-
Продам власний автомобіль INFINITI G35X 2007 р 📍Автомобіль повністю справний , працює ідеально, чистий та красивий автомобіль в якого не потрібно вкладати кошти, сів і поїхав 📍Без ДТП 📍Пробіг 213т.км. 📍Максимальна комплектація: -Мультикермо -Світлий шкіряний салон 😍 -Підігрів сидінь -Великий монітор -Бортовий компʼютер -Адаптивний круїз контроль з автоматичною системою гальмування -Круїз контроль -Люк -Електросидіння -Електро склопіднімачі -Кнопка Start/Stop -Повний привід -Електро регулювання дзеркал -Адаптивне світло -Музикальна система преміум класу Bose -Памʼять сидінь -Камера заднього огляду -Bluetooth -A/C 📍Практичний, комфортний, надійний автомобіль, в якому ви будете їхати і насолоджуватись керуванням Ціна 9900 $ + торг біля авто Кому цікаво дане авто пишіть або телефонуйте @oleksandr_adent (403) 708-7342
-
Всем привет. Кто знает фирму перевозящую животных с Европы. Или может знает того кто будет в ближайший месяц лететь в Калгари с Польши, напишите мне пожалуйста. Нужно перевести кота! Спасибо за ранее )
-
Доброго ранку всім! Плануємо поїхати в Банф. Хто вже був, порадьте, будь ласка, куди піти, що подивитись. Чи варто лишатись на ніч чи це поїздка, для якої досить і одного дня. Ваші враження, досвід, можливо якійсь корисні посилання. Щиро дякую! Гарного всім тижня.
-
Ля, народ, підскажіть з цими NOC, бо у мене нерви здадуть) Знайти свій код і з ним подружитися це якось принципово важливо? Бо я от маю позицію Production operator ну і там немає нічого, щоб прям тютелька в тютельку попадало. По логіці понятно, що це Tier 4, але ніби понятно, але ніби і точність люблю