UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Навіть геї знають толк в 👗 😁
-
Так я ж і написала вище, де саме бачила шубки. Я їх, якщо чесно теж полюбляю, але мене наперед попередили, що тут таке не дуже. У мене у знайомого молдаванина тут сестра десь у правительстві працює з питаннями іммігрантів. То батьки якось приїхали у гості. У шубах, шапках. Ну, вони ж до Канади приїхали, ще й дочка не просто так тобі. Перше, що вона зробила, коли їх побачила: перердягнула у спортивні зимові куртки. Що замість хутрової шапки їм натагнула я вже не пам'ятаю, але теж замінила 🤷♀️
-
Фік його зна: у нас на роботі багато хто ходить у сукнях. Та й гості багато хто приходить у вечірніх. Але так, у повсякденному житті мало кого можна побачити... Хоча один раз бачила: наш сусід хлопчик-гей одягав, я його якось зустріла
-
275 € з людини в Німечинні
-
Interac e-transfer
-
А ось і список цікавостей на завтра: 13 Dec 18:00 Різдвяна вечірка! 🇺🇦 Різдвяна вечірка для новоприбулих українців та їх друзів 🇺🇦
-
uucalgary.com/blog/medichniy-oglyad
-
#rent смотрите выше по тегу
-
Я проходила в жовтні в CENTRE STREET NORTH MEDICAL CLINIC - 6213 Centre St NW Suite 10, Calgary, AB T2K 0V2
-
А де ви проходили?
-
Залежить від клініки. В середньому 100-150 Дол медогляд + 17-80 Дол кров. Рентген зазвичай безкоштовно.
-
Хто скільки платив за медогляд , думаємо в чехій пройти правда з людини 450 канадських доларів виходить, думаю що трохи закруто;)
-
Одразу робiть SIN рахунок вiдкривайте, та купуйте sim картку, та подавайтеся на допомогу on-line, грошi прийдуть через 4 банкiвськi днi,то зможете самостiйно житло орендувати
-
Вони допомогають з резюме, з пошуком роботи, з квитками на транспорт
-
Доброго дня. Підскажіть, будь-ласка, де хто проходив мед. тести в Калгарі? Яка була ціна? І наскільки завчасно потрібно записуватися? Дякую
-
Center for Newcomers нам дуже допомiг з рiзних питань
-
Таксi дадуть, а за житло треба писати за 2-3 тижнi спробуйте ще написати у церкву на сайтi та звернiться до Center for Newcomers
-
Всем привет! Какие первые эмоции от Канадских школ, у кого ребенок уже ходит?
-
Хтось і не писав листа, а одразу звертався в офіс, як приїхали. Тому не знаю чи є сенс писати лист, якщо готель не бронюють, лише по факту зможуть сказати
-
дякую велике!
20 Jan 2023, 19:11
14989/377858
2 minutes ago