UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С чем вы футболки покупаете? Хоть буду знать на чём наживаться 😁😁
-
з FB , мене не питайте Доброго дня . В піцерії "beef&pizza" відкрита вакансія піццайоло . Шукаємо людину с досвідом праці ,бажанням та розумінням праці в команді. Зп:16-18$ p\h 30 + годин гарантованих годин праці . Адреса : 10822-50 St Se Контакт : 825-561-44-89
-
Во всех заявках естьь запрос сина. Просто омтавляешь незаполненым и все
-
Аналогічно))
-
Есть кто-то кто поднимался на Temple Mount ? Есть несколько вопросов .
-
Добрий день! Guys, хто орендував житло через управляючу компанію. Ви давали свій CIN? Чи питали у Вас? Бо в нашій заявці потрібно написати, а я переживаю за це.
-
о, у меня много любимых аниме персонажей, только на мне одной можно сделать целое состояние 😆
-
Доброго дня. Здав кров та x-rey на PR і краєм вуха чув що можна оформити заявку на повернення коштів. Що для цього треба мати і як це зробити, підскажіть будь-ласка?!
-
Скинула в пп
-
Привіт. Скажіть будь ласка, можливо хтось знає де можна знайти на 1 місяць квартиру мебльовану з 01.08-01.09. Airbnb/Booking не пропонуйте будь ласка)
-
Підкажіть, будь ласка, адресу цієї цілодобово walk in клініки. Дякую
-
П'ять дітей!!! Скільки, цікаво на няню в тутешньому садку дітей приходиться і скільки обійдеться садок на п'ятьох...
-
Добрый день! Знает ли кто нибудь подолога в Калгари к которому можно было бы обратиться?
-
Спасибо)
-
Продаємо газовий гриль 250$ 4 рази в використанні) повністю новий , балон + чохол в комлекті
-
Скинула)))
-
Привіт!Є кімната в 3хкім квартирі 750 в міс+електроенергія. Вільна з 1 серпня. Якщо комусь цікаво пишіть в лс)
-
Доброго дня! Теж цікавить це питання, буду вдячна за подробиці
-
В Волморті і Суперсторі продають баночко з кришками! Купувала по 0,5 в упаковці 12 шт шось біля 8 $.
-
Тут працюють майже усі картки (що гривня, що валютні укр, що європейські). Бувають іноді у когось проблеми, але то не вгадаєш (бо рандом но). Яку вам легше буде поповнювати - ту і заводьте
20 Jan 2023, 19:11
150376/372692
3 minutes ago