UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скинула)))
-
Привіт!Є кімната в 3хкім квартирі 750 в міс+електроенергія. Вільна з 1 серпня. Якщо комусь цікаво пишіть в лс)
-
Доброго дня! Теж цікавить це питання, буду вдячна за подробиці
-
В Волморті і Суперсторі продають баночко з кришками! Купувала по 0,5 в упаковці 12 шт шось біля 8 $.
-
Тут працюють майже усі картки (що гривня, що валютні укр, що європейські). Бувають іноді у когось проблеми, але то не вгадаєш (бо рандом но). Яку вам легше буде поповнювати - ту і заводьте
-
Підскажіть будь ласка де купити насіння кріпу та петрушки? Купляла в Канадієн тірі але зараз немає зовсім.
-
Где найти щавель?
-
Підкажіть чи продовжують бенефіти після одного року перебування в Канаді? Чи якось впливають бенефіти с роботи на ті які в мене вже є і як наші CUAET бенефіти, впливають на робочі бенефіти. Підкажіть будь ласка хто зтикався з таким питанням?! Дякую
-
Я також нічого не знайшла окрім нових!!! Ще В долорамі маленькі по 200 гр .
-
Всім привіт друзі хто знає який є в Канаді аналог титрацикліновій мазі. Буду дуже вдячна за допомогу ☺️
-
Так, вони багато де є, вже купила, дякую! Мова шла про нові кришки, як у нас( твіст, невисокі), от їх ніде не бачила у продажу.
-
Напишите контакт в личку будь ласка
-
На фермерских рынках или закрытый в банке, но он как перетертый, моим не понравился.
-
youtu.be/10gv-zFyHAc
-
Хтось може допомогти зробити резюме?
-
Centre for newcomers Сходите туда, там помогут (я свое резюме так же там редактировала) По этому же резюме и пригласили на интервью, и взяли на работу))
-
Срочно ищу комнату. Въезд на первое августа. Рассмотрю любые варианты и предложения!!!
-
Підкажіть чи реально знайти листя хрону, або чим замінити для квашених огірків
-
такий букет 3,5 cad здається
-
saskatoon farm працює кожен день 9-17
20 Jan 2023, 19:11
150391/372155
6 minutes ago