UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет конечно, никакого P.eng она не писала. погуглите как засудили Software Engineer недавно. Бред конечно 😞
-
В них навіть на сайті вказано, за що можуть бути притензії.
-
Це може вона поставила P.Eng чи Professional Engineering. В іншому випадку, в цьому немає сенсу. Наприклад, яке відношення має Software Engineering до Association of Professional Engineers and Geoscientists of Alberta?
-
Мені 28, і я невпевнена, що можу навчатися в коледжі наприклад без Стаді перміту(
-
це то зрозуміло, я про 25 поверх Санкора пожартував, 17 стане
-
а на PR якщо подаватися і буде написано "engineer" (не professional, а любе інше), то питання виникнуть?
-
Інша справа якщо він знову ж таки в умовному санкорі захоче працювати головним completion engineer ( наприклад) і схвалювати програми нафтосервісних операцій - то тут без апеги не обійтись
-
в пейстабах пофиг, а на Linkedin нет. Апега кошмарила мою сотрудницу, которая написала Engineer там
-
Не можеш використовувати P.Eng. Бо це офіційне визнання. А позицію назвати можна junior engineer, engineering technologist і тд. Всим пофігу, яка в тебе позиція в пейстабах написана))
-
а це правда що якщо не маєш апеги то не маєш права називати себе інженером і працювати в фірмі на посаді, де в назві є слово "інженер"? Звучить якось підозріло Інша справа ,що без апеги не маєш права себе називати P Eng., це якось зрозуміло.
-
Наприклад, людина може пропрацювати багато років в полях і дойти до general manager нафтосервісного дивізіона. Нашо йому та апега))
-
Якщо для роботи P.Eng не потрібен, непотрібно супервайзити, завіряти якісь проекти, типу бурові програми, проекти ремонтів, проводити і завіряти якісь професійні сертифікації типу NDT, тощо..то не треба навіть заморачуватись
-
назваться в Linkedin как Software Engineer 😂 . Иначе апега доберется до тебя и будет буллить
-
Ну і щоб стати повноцінним лайценз інженером апега, потрібно 48 місяців досвіду роботи під супервайзенгом професійного інженера апега. В багатьох сервісних компаніях людей з такою ліцензією навіть немає)
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто як шукав сімейного лікаря?
-
В этом есть какой-то смысл если работать инженером я не планирую?
-
логічно
-
правда до неї як до Місяця
-
Кому як. Багатьом апега навіть не потрібна. Це вже залежить, який шлях людтна вибере для себе
-
Хороша штука
20 Jan 2023, 19:11
1503/373100
7 minutes ago