UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
За пол года до окончания можно продлить паспорт и подать на новую визу
-
Мне говорили за пол в Венгрии, думаю здесь так же
-
А раніше можна подавати? Чи тільки за пів року?)
-
Добре, дякую вам
-
let it slide, а то очередная истерика в чате
-
Звільняється кімната у квартирі на станції heritege з 1 серпня. Мебльована. 750 $. Подробиці в лс.
-
Доброго вечора!Можливо хтось знає як правильно продовжити візу і study permit для дитини, після того як отримали новий паспорт? Дякую
-
Ще й, напевно, за 15 доларів)))
-
Привіт! Є кімната у шикарному будинку $1000 разом з комунальними ,деталі в приват ! З початку серпня ! Для жінок \дівчат
-
Привет, ищу моделей для обновление портфолио Ламинирование бровей и Покраска. Оплата только за материалы. Нахожусь в Калгари Даунтаун. Моя страница Инстаграмм с работами: instagram.com/brows.calgary.aima?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Усім привіт Хотіла спитати , хтось вже відправляв посилку с України в Канаду ? Можете щось порадити , яку компанію краще вибрати і взагалі скільки вам це вийшло по грошах ?? Дякую заздалегідь
-
Через портал IRCC. Продление work/study permit. Прикрепляете сканы нового паспорта и вам выдадут ещё на 3 года.
-
Всім привіт, я майстер бровист. Шукаю моделей на ламінування та фарбування брів, для оновлення портфоліо, оплата тільки за матеріали. Залишаю посилання на свій інстаграм де ви можете подивитися мої роботи. Працюю в Даунтаун. instagram.com/brows.calgary.aima?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Був. Тут його нема. Одна назва
-
Скажіть будь-ласка, ви спочатку подавали дитину на перміт а потім на продовження візи?
-
Всім привіт. Підскажіть де можна взяти гідрогену плівку на самсунг А50. Бажано швидше бо працюю в досить брудних умовах. Амазон 3-4 дні
-
В мене Київстар працював
-
Привіт! Ми наступного тижня починаємо набір у онлайн початкову школу для українських діток за кордоном. А можна буде дати сюди інформацію чи куди стукати, де адмін?)
-
сколько тут примерно стоит брекеты поставить? кто-то знает?
-
Дякую 🤗
20 Jan 2023, 19:11
150471/372205
27 minutes ago