UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
тільки за рентген
-
якщо просрочені,то справді потрібно підтверджувати в посольстві
-
Не надо удивляться такому раскладу на рынке труда. В страну планируется завозить по пол миллиона иммигрантов в год, каждый год до 2025 года Это огромное количество людей которые будут готовы делать любую работу за копейки, лишь бы прокормить свою семью и не оставляться на улице. А рабочих мест в стране то больше не становится. Да ещё к всему прочему автоматизация убирает с рынка множество простых и доступных рабочих мест. Вот поставьте себя на место работодателя. Вы будете платить работнику $25/час если на рынке труда легко найдутся люди готовые работать за $15 или $18 ? Мне кажется что ответ на вопрос очевиден ...
-
Скажіть будь ласка. Якщо мій чоловік в Канаді рік, а я з дітьми приїду лише зараз. 18 місяців буде рахуватися з моменту як чоловік приїхав? Чи з моменту коли приїзала я з дітьми до чоловіка
-
Угу, и это проблема самих мигрантов
-
Тарифний план $39 за 20 гб Від Fido/Koodo/Virgin повернувся! Приходьте😉
-
Привіт усім! 🤩 Мене звати Настя, я тренер особистий та дієтолог! У мене на сторінці в інстаграмі розпочався продаж місць на курс «Час худнути правильно» Це лише 40 дол !!! За цілий місяць співпраці зі мною, старт 06.08 - тренування, йога, меню харчуванням, мотивація та цікава інформація🤩 Більше деталей під останнім постом, обіцяю що це буде приємно та результативно 😁Застрибуй до нас в команду??? Я з нетерпінням очікую на початок ! www.instagram.com/reel/CvGhz3HgzDI/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Их давно нет уже. Попросите отель бесплатный на две недели
-
У меня вопрос был по отправке документов, их кто-то отправлял на меил или письмом ?