UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я з дружиною та той-пуделем Тедді🐶 шукаємо житло в оренду на довгий термін. Працюємо двоє на full-time. Без шкідливих звичок)) 💰Бюджет до 1700$
-
Штука, имхо.
-
Всім привіт.Куплю мікрохвильову піч! Hello, I'm buying a microwave oven.
-
У нее на 13к должно быть тысяч 70 пробега. Почитай правила топика
-
Шукаю постійну роботу або підробіток на декілька днів. Готовий на будь яку роботу, рівень англійської B1, є досвід роботи офіціантом.
-
Здравствуйте. Вас интересует тв?
-
Дякую🥰
-
Я вважаю,що вище вам вказали вірно. 400-800. Це реально. З фудбанком. Скромно і деколи чимсь себе побалувати. А коли вже отримаєте другу зарпланю,то на ціни вже будете дивитись по-іншому. Будете знати де що дешевше і економніше. А коли вже будете мати норм зарплатню,то на ціни будете дивитись ще по іншому
-
Ну и не все ходят в фудбанк и не всё оттуда едят☝️
-
Я мешкаю в цьому будинку) то на разі у нас тільки віш лист)🤷🏼♀️ і квартири від 1750 (були 4 місяці тому без жодних утілітіс) тому яка на разі ціна не знаю
-
Так на скрине цена 1300
-
Підскажіть будь ласка отримали повідомлення в особистому кабінеті IRCC , під назвою Biometric Validity Letter….чи довго чекати тепер листа на вклейку ? Поділіться будь ласка своїм досвідом
-
В любом случае, это щекотливая тема.
-
Ну если семья из трёх человек (ребенок маленький), и работает только один родитель - то лично у меня нет никаких претензий к посещению фудбанка:-) Хотя кто я такой?))