UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я скрин показала что я его купила, когда и за какие деньги. На сайте сейчас цена со скидкой в рассрочку. Моя цена была указана 1050. Я не принимаю в чем мой обман?
-
Привіт) Терміново шукаю кімнату на 1-2 міс. Район: даунтаун, біля даунтауну, макс.30 хв від даунтауну на громадському транспорті. Важливо, щоб це був не бейсмент, не район NE і щоб руммейти були дівчата/дівчина. Якщо ви шукаєте руммейта або знаєте когось, хто шукає, відгукніться, будь ласка! 🤗
-
Может тут тоже кто то пытался сделать первый заказ на убер итс с промокодом на 30$ ,у кого то была такая же проблема как у меня и может кто то знает как это решить
-
-
Хотите продавайте за сколько хотите )
-
Друзі, я буду я буду грати у DeepDownInside- це буде pree party до музичного фесту з Тіесто 🗓️ 29.07 ⏰ я граю з 23:00 до 00:30 Локація - Commonwealth 📍 731 AVE , SW AB T2R OB3 Calgary, Canada Вхід - FREE Before 11 PM 🍸 ПЕРШИ 3 людини які напишуть мені свої імья для списків Guests List ( 1 безкоштовний коктейль 🍹) 💌 посилання на регистрацию БЕЗКОШТОВНИХ КВИТКІВ FREE BEFORE 11 PM !!! 🤍👇🏻 www.ticketweb.ca/event/deep-down-inside-road-to-commonundrgrd-tickets/13359278 Чекаю на вас Я буду грати TECHNO 🖤🤩
-
ТЕРМІНОВО!!! Звільняється кімната у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину до 30 років. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Тварин і дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
Всім привіт✌️ Завтра(пʼятниця) їдемо в Банф та є 2 місця, якщо цікаво пишіть в пп✨
-
И кровать из золота наверное ещё есть))
-
Вам в рассрочку Амозон может и не дать. Так что для тех, у кого нет кредитки от Амазон цена без скидки. Чтобы получить кредитную карту, у них своя система. Тем кому дали кредит обычные банки, не значит, что Амазон дает кредит. И, рассмотрение кредита на Амазон занимает длительное время ) Если вы не оспариваете мою цену, зачем устроили срач здесь?
-
Краще в лс
-
Nazar Ivanitskyi and Tetiana Syvyk
-
Добре 👌🏻