UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тогда понятно..спасибо.
-
Ищу квартиру на 1 сентября 1-2комнатную, не за все деньги мира )
-
Доброго дня. Нехвилюйтеся все буде добре. Дають готель на два тижні безкоштовно. В аеропорту є кабінет де вони очікують на новоприбулих і навіть дадуть таксі безкоштовно щоб довести вас у готель. Пишу з досвіду на цьому тижні я зустріла та поселила двох родичів які прибули з України. Все чудово. Навіть самотніх чоловік поселяють. Волонтери працюють з 14.00 за місцевим часом. Гарного вам перельоту.
-
Доброго дня. Нехвилюйтеся все буде добре. Дають готель на два тижні безкоштовно. В аеропорту є кабінет де вони очікують на новоприбулих і навіть дадуть таксі безкоштовно щоб довести вас у готель. Пишу з досвіду на цьому тижні я зустріла та поселила двох родичів які прибули з України. Все чудово. Навіть самотніх чоловік поселяють. Волонтери працюють з 14.00 за місцевим часом. Гарного вам перельоту.
-
Підкажіть будь ласка, шукаю житло, лендлорди хочуть отримати Credit Report перед показом. Подивився у банкінгу Cibc, кредит скор і репорт бачу, але як його вигрузити у файл? Можливо хтось підкаже, або в якому вигляді показували інформацію лендлордам(скинути їм скрін з телефону?) Можливо є якийсь інструмент звідки можна вигрузити в людській формі? Дякую
-
Возьмите на прокат 🧐
-
Там пишуть номер на який телефонувати потрібно, диктувати їм всі дані і потім через 5 днів знову пробувати
-
Всем привет,у кого есть опыт восстановления дипломов в Украине находясь в Канаде?И для PR нужен только диплом?или додаток тоже?всем спасибо за ответы)
-
Враховуйте, що якщо ви будете апрентісом то з pr там не все так просто… по ходу треба мати аж ред сіл, щоб податися
-
Вітаю. Питання до працівників з клінінгу. Мені запропонували роботу в клінінг компанії. Але сказали, що потрібне випробовування, прибирання протягом 30 хв-1 година і безкоштовно. Після висновку, скажуть чи влаштовує чи ні, беруть мене чи ні. Це є нормально, чи шахрайство?
-
Восстанавливал школьный и из института. Писал на официальные почты заведений. Везде сделал без справки в полицию об утрате. Говорил, что уезжал из зоны боевых действий (Харьков) и где-то их оставил. Спустя два месяца отец забрал по доверенности . Если будут требовать справку из полиции, можно написать заявление на райотдел полиции и онлайн получить справку об утере.Ну лучше предварительно позвонить в райотделч
-
Игры в смысле, не Диму.