UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вообще не понимаю как у них короткие имена образуются Уильям и Билли хоть немного созвучно, но тоже загадка для меня
-
Ричард норм, Дик это уменьшительное:-) Хотя Тарас например тоже такое-себе
-
Не завидую людям с таким именем 😩☠
-
Всім привіт,Шукаю житло для сімї двоє дорослих і двоє дітей.Район SW.Можливо хтось має знайомого ріелтора,буду вдячна.
-
Сумуемо за тобою з Пашой
-
Привіт, 221 6 Avenue Se, тим хто шукає житло в Даутауні
-
А ти вже приїхав чи шо?
-
Цікавить робота в Amazon, є авто, хотів би спробувати. Якщо хтось працює то відгукніться)
-
Усім привіт, шукаю кімнату або на підселення, в районах beltline або downtown орієнтовна точка біля 16 ave sw, дівчина, без шкідливих звичок, без тварин, більшу частину часу провожу на роботі або в мовній школі. Бюджет до 700 доларів. Шукаю квартиру з 1 вересня. Усі пропозиції розгляну в діректі
-
Всім добрий день! Їду до Едмонтону (посольство) 2.08.2023 Планую виїзджати о 8am, і виїзджати з Едмонтону приблизно в 4pm. В Калгарі будемо приблизно до 8pm. Якщо кому теж потрібно, пишіть, оплата $40 з людини в обидві сторони.
-
привіт усім .. їду у відпустку до Банфа на тиждень, комусь цікаво? я вже за все заплатив пишіть в приват детальніше
-
привіт усім .. їду у відпустку до Банфа на тиждень, комусь цікаво? я вже за все заплатив пишіть в приват детальніше
-
онлайн це не те
-
Всім привіт 😊 ON-LINE зустрічі в цю суботу 29.07.23 з 8-00 до 9-30 ранку по Калгари (Канада)☕️ Тема: Фінансова грамотність жінки💸 Розглянемо: 1. Види сімейного бюджету 2. Формулу фінансової грамотності 3. Фінансове планування у сімейному та особистому бюджеті. Спікер: Аліна Зоріна🥰 Регіональний директор в американській туристичній компанії. Команда 322 особи. Напишіть мені в особисте - Я буду,❗️ що прийняти участь