Всім привіт, Мене звати Оля, мені 22, зовсім скоро, точніше через тиждень, планую переїхати до Калгарі. Не маю там знайомих нажаль, тож пишу сюди в пошуках роботи. Я кухар з 3х річним стажем в Європі, маю досвід у приготуванні французької, італійської, польської, української, турецької кухні, можу готовити для 200-300 осіб, вмію готовити на холодному цеху(салати, закуски), десерти (випічка, торти, суфле і муси), на гарячому(супи, овочі, соуси), нажаль м‘ясо та риба не моя спеціальність на професійному рівні, але я швидко вчусь і можу зробити чистку сировини, заготовку до приготування, та прожарити до відповідної степені.
Залежить мені в роботі чистота, бажання творити та вигадувати нові страви, висока якість продуктів та робота для клієнта і заради клієнта- це мої мотиваціі. Роботи не боюсь, в минулому працювала в ресторані з відзнакою Мішлен, тож розумію які вимоги потрібні. Англійська на рівні B2, працювала в ресторанах Іспанії та Франції, де саме й вивчила мову. Також маю досвід роботи в ресторані в Торонто, який прописаний в документації як офіційна робота, тож з англійською проблем не буде.
Також маю степінь бакалавра в готельно-ресторанному бізнесі, який закінчувала в Польщі (диплом європейського зразку).
Розгляну кожну пропозицію! Буду дуже вдячна за підтримку та допомогу.
Звертайтесь будь ласка і я вам надішлю фото та відео своїх страв. Готова відпрацювати перший пробний день безкоштовно