UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
хто працює в UberEats або Doordash хочу зареєструватися через кого можна на рефералоьну програму піти?
-
Дякую.
-
Треба дивитись по NOC
-
Apprentice - це учень (стажер). Ним можуть стати багато професій)
-
Подскажите пожалуйста на technician i apprentice це одне те саме рахується? Бо і та і та без сертифікату. Після певної кількості відпрацьованих годин, ідеш ще на навчання і потім тільки здаєш екзамен на ліцензію.
-
Вы в Мистику если
-
Если желающих не будет, то приду позже, но во что играем тогда?
-
Так Дима же написал, что планы поменялись и он будеь
-
Ага, и спросил, что брать
-
Я завтра не смогу 😔
-
Привіт, дякую за інформацію, можливо знаєш відповідь, а чи потрібно Апостилювати диплом, якщо він на двох мовах (українська та англійська)?
-
Але якщо у вас є стаж з інших країн які ви можете підтвердити певну кількість годин яких потребує канада в цій спеціальності тоді просто платите певну суму здаєте екзамені і отримуєте ліцензію, не здаєте йдете навчатися і здаєте екзамен, з дипломами теж можна підтверджувати та екзамен. Це те що мені сказали в Альберта апрентісшип асоціація чи щось там
-
У 8 ранку був на минулих вихідних, був фулл. Але перед Луїзом, на повороті на морейн є типу столики в лісі, і там можна парканути машину Фрі, головне щоб пас в парк був. В 8 ранку запаркувався без проблем, але до озера треба трохи пройтись. Минулого разу був в 6 ранку на луіз, запаркувався без проблем.
-
Здравствуйте... Знаю,что многим уже так надоели эти просьбы,но я безумно благодарна каждому,кто все же прочитает мое это смс...Извините, что обращаюсь,надеюсь с разрешения администраторов...мы из столь многострадающего Мариуполя,со всеми его слезьми и тяжестями...сейчас все еще в сложной ситуации... Мы просим вас немножко помощи и поддержке. Я с маленьким братиком осталась...папа в больнице лежачий.У нас ничего,совсем... Нет...Мы просто живем вечным страхом.......Пожалуйста,если может кто либо,любой копейкой помочь любой копейкой,напишите в личку,пожалуйста....местонахождение смогу подтвердить.. Спасибо всем не безразличным, благодаря которым мы до сих пор живи...я молюсь за нас,за мир,за каждого ... Пусть Бог бережет каждого из вас.... Мира всем🙏