UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день Сьогодні вночі прилітає знайомий в Калгарі. Як йому добратися з Calgary до Brooks в понеділок . Потрібно щоб в після 3 години дня він був в Brooks - не має можливості зустріти ( на роботі з ранку до 3 години дня ) Дякую
-
Добрий день Сьогодні вночі прилітає знайомий в Калгарі. Як йому добратися з Calgary до Brooks в понеділок . Потрібно щоб в після 3 години дня він був в Brooks - не має можливості зустріти ( на роботі з ранку до 3 години дня ) Дякую
-
В Canadian tire подивіться
-
Некроманты в чате
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, який потрібен аналіз крові на медогляд - загальний, чи ще щось? Я ж можу його зробити заздалегідь, в Україні?
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, краже в Канаду везти валюту в долларах, чи євро теж можно і що краще - євро чи доллари? Дякую
-
До войны в Украине его делали лишь в одной больнице в Киеве, которая была аккредитована канадским правительством. Вы сдадите кровь уже здесь по направлению специальному( от IRCC). Это НЕ общий анализ крови. Это анализ на несколько заболеваний( ВИЧ, сифил, Hepatitis). Сдается в лабораториях с пометкой «для иммиграц.анализа» Цена 50$
-
Отдам диван. Самовывоз. Помогу вынести и загрузить
-
Вопрос: знаю, что в некоторых городах волонтеры помогают с мебелью иногда б/у, а бывает даже компании дают новые кровати (все бесплатно), только нужно записаться в лист ожидания. Знает ли кто-то о подобном тут в Калгари?