UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день Сьогодні вночі прилітає знайомий в Калгарі. Як йому добратися з Calgary до Brooks в понеділок . Потрібно щоб в після 3 години дня він був в Brooks - не має можливості зустріти ( на роботі з ранку до 3 години дня ) Дякую
-
В Canadian tire подивіться
-
Некроманты в чате
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, який потрібен аналіз крові на медогляд - загальний, чи ще щось? Я ж можу його зробити заздалегідь, в Україні?
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, краже в Канаду везти валюту в долларах, чи євро теж можно і що краще - євро чи доллари? Дякую
-
До войны в Украине его делали лишь в одной больнице в Киеве, которая была аккредитована канадским правительством. Вы сдадите кровь уже здесь по направлению специальному( от IRCC). Это НЕ общий анализ крови. Это анализ на несколько заболеваний( ВИЧ, сифил, Hepatitis). Сдается в лабораториях с пометкой «для иммиграц.анализа» Цена 50$
-
Отдам диван. Самовывоз. Помогу вынести и загрузить
-
Вопрос: знаю, что в некоторых городах волонтеры помогают с мебелью иногда б/у, а бывает даже компании дают новые кровати (все бесплатно), только нужно записаться в лист ожидания. Знает ли кто-то о подобном тут в Калгари?
-
Всем привет Знаю, что в некоторых городах можно взять бесплатную мебель б/у, а иногда даже компании дают новую, например кровати только надо встать в лист ожидания. Есть ли что-то подобное в Калгари? Буду благодарна за ответы
-
Спасибо
-
Доброго дня, чи можна з ними зв’язатися по email? Ми не знали про безкоштовний готель, знайомі зняли нам житло на тиждень через Airbnb, зараз наше перебування тут закінчується, чи можемо ми дізнатись про безкоштовний готель хоча б на тиждень, як вважаєте ?