UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
Привіт . Можливо хтось їде завтра після обіду-вечером у Банф ? І має 2 вільні місця
-
Складно порівнювати бо IELTS був вже три роки назад. На мою думку CELPIP легше у всьому окрім speaking. Тут не було людини з якою ти спілкуєшся і набагато більше завдань.
-
Единственное, то что быстро вспомнила : Витамин Д - раз в год бесплатно можно сдавать . Чаще - платно. Есть некоторые генетич тесты, которые даже по направлению врача - платные. Но основные анализы - в 95% бесплатные
-
Спасибо
-
Доброго дня, чи можна з ними зв’язатися по email? Ми не знали про безкоштовний готель, знайомі зняли нам житло на тиждень через Airbnb, зараз наше перебування тут закінчується, чи можемо ми дізнатись про безкоштовний готель хоча б на тиждень, як вважаєте ?
-
Так звичайно. Якщо ви не використали свою можливість в інших провінціях то можна під'їхати в аеропорт і вони вам нададуть готель. Кабінет ccis
-
думаю це треба було робити зразу по прильоту, а не через тиждень
-
Доброго дня. Чи є архітектори в чаті?
-
Це обовʼязково щоб підтвердити рівень освіти. Але якщо у вас є диплом щ Канади, то не треба.
-
Дужек дякую!
-
Підскажіть, будь ласка, де можна в Калгарі купити такі лезо для випікання хліба
-
Доброго дня! Підскажіть чи підходить такий перехідник для Канади?
-
Только один раз задержали (предполагаю из-за скидок на праздник и соответственно большого количества заказов в тот день)
-
Привет, есть ли возможнсть подойти к водопаду снизу который возле Grassi Lakes?
-
В основном, да
-
От і хочу зрозуміти чи те що написано відповідає реальності. Як насправді?
-
Там можно выбрать варианты доставки И даты там пишет
-
Так там написано же будет, когда доставку ждать
-
Хто робив замовлення на Амазон, підкажіть будь ласка, скільки днів воно йде до Калгарі? Бо треба отримати до певної дати, хочу розуміти чи встигне приїхати
20 Jan 2023, 19:11
152479/373219
17 minutes ago