UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
4.09 в Париж, 5.08. в Калгари. В случае чего буду топить за то, что между рейсами меньше 24 часов)
-
Много случаев слышала что разворачивали обратно … будем надеяться на лучшее) Спасибо за ответ )
-
Дякую 🙏
-
А якого року авто?
-
Добрий день! Приїжджаю до Канади по CUAET, але потрібно повернутися в Україну. Підкажіть, будь ласка, який мінімум документів потрібно зробити, щоб можна було приїхати наступного разу з метою працевлаштування. Я так розумію алгоритм такий: 1. Отримати Work Permit від офіцера в аеропорті. 2. Пройти медогляд в Калгарі. 3. Прийти в Service Canada Centre і отримати SIN. Питання: Чи буде цього достатньо? Наперед вдячна. Якщо це вже десь описано, перепрошую. Шукала в чатах і лише частину інформації найшла. Якщо є посилання на обговорення цієї теми - дуже дуже буду вдячна.
-
Дякую))
-
Шукаємо апарати 2 bdr / 2 bath з вересня в даунтауні 🤗
-
Active status 5XYKT3A11BG034082 Kia Sorento 2011 2.4 DOHC / Аutomatic transmission Пробег 163 700км. Блютуз, круиз контроль, парктроники, подогрев сидений, центральный замок. Резина всесезонная(не изношенная, есть фото) Новые передние рычаги замена была 4000км назад. Заменил масло в КПП с промывкой и адаптацией(есть квитанция и заключение от официального сервиса Kia SouthTrail) Так же новое масло для двигателя Castrol Edge 5w30 и фильтры :масляный, салона, и воздушный двигателя. Замена была на пробеге 163 100км. Цена 12800CAD Символический торг.