UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если карточки совсем нет?
-
Підтверджую ваші побоювання. Це скам. Я їм написав почали втирати про розсилання емейлів. ))
-
Здравствуйте, пишите в лс
-
Доброго дня, Є червоні комп'ютерні крісла в гарному стані Кому потрібно до дому не встидайтесь писати
-
Планую на наступні вихідні Lake Louise, Moraine Lake, Lake Minnewanka Можу взяти когось з собою як хто хоче
-
Безплатно, єдине щоб мали змогу забрати)
-
В поиске . Соц работника
-
Аналогичный вопрос был у меня. Забила в гугле coffee shops calgary. Там список с картой, описанием, сайтами каждой кофейни. Никто же не знает где именно вы живете и что любите🙌 Самый простой способ искать ответы на такие вопросы - гугл. Там и фото от оунеров и гостей, и меню, и цены, и интерьер и ревью заодно💙
-
Привет. Может кто летит через Польшу в Калгари и мог и бы взять с собой нашу кошку... Все документы готовы, о цене договоримся
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
щось давненько свинини за 4,7$ за кг не було. якщо хтось побачить, напишіть ,будь ласка. сьогодні останній кусок розморощила
-
Не не, Dune: Battle for Arrakis на Сегу. А на компьютере была Dune: Buildings of Dynasty
-
Battle for arrakis
-
Dune 2