UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я вчора на фестивалі Перевесло почула,що в Калгарі воно є. Я би не проти сходити туди
-
Комаровський радить відпоювати водою з сіллю , содою та цукром. Я свого сина коли в нього щось таке трапляється відпоюю чим попало , чай з ромашкою , компот , чорний чай, вода з лимонним соком і тд. Головне це поповнити втрату рідини в організмі, бо для дітей такого віку втрата рідини небезпечна.
-
www.facebook.com/groups/yychostsukraine/permalink/820979576350383/?mibextid=W9rl1R Доброго дня! Маємо вільну кімнату на main floor приватного будинку. Шукаємо дівчину, вартість кімнати 700 + комунальні. Тиха, зелена околиця, NW. 3 хвилини до зупинки автобуса, 10 хвилин автобусом до центру міста. Хто зацікавлений прошу мені написати. Дякую. Гарного всім дня!
-
По моему на возврат депозита вы потратите больше чем сам депозит 😅
-
Хах, та хоть футбольные хулиганы. Лишь бы толк был😅
-
@loveinlow ,пам'ятаю, ви щось рекомендували при отруєннях
-
ось чесно? якщо ваша дитина вже пила кока колу колись,то це кращі ліки від діареї,тошноти ,рвоти і т.д. Якщо ні,то давайте солодкий чай, воду, компот з сушених 🍏 ( якщо є) чи з ізюма. Головне-це кількість рідини,щоб не було обезводнення
-
Я давала атоксил гель у стіках. Не знаю, чи тут є аналог. Можна попитати сорбенти, навіть вугілля має допомогти
-
Привет! 17 июля получил письмо от IRCC: This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on 2023/05/30. И вдогонку второе письмо с рекомендацией привязать заявку к кабинету IRCC.
-
Гіфт карту в ресторан